Tıp Fakültesine İlgi Her Geçen Gün Artıyor
TIP FAKÜLTESİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Ä°limizin önemli liselerinden MithatpaÅŸa Anadolu Lisesi ÖÄŸrencileri Tıp Fakültemize yaklaÅŸan sınavlar ve tercihler öncesinde tanıma ziyaretinde bulundu.

Rehber öÄŸretmenleri Sevginaz Güzelyalı, Sami Güzelyalı ve Engin Al ile birlikte 32 kiÅŸilik son sınıf öÄŸrencilerinden oluÅŸan gruba Tıp Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nureddin Cengiz ve EÄŸitim BaÅŸkordinatörü Prof. Dr. Elvan Özbek ve Zübeyde Kaçal eÅŸlik etti. ÖÄŸrenciler, Fakültemizin yakın zamanda açılan yeni kütüphanesini, laboratuvarlarını, derslik ve amfilerini, Sınavmatik Salonunu tanıma fırsatı buldular.

ÖÄŸrencilerin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Nureddin Cengiz ve Prof. Dr. Elvan Özbek, bu tür etkinliklerin hem Fakülte tanıtımı açısından önemli olduÄŸunu, üniversite tercihleri yaparken öÄŸrencilerin yaÅŸadığı sıkıntıları da ortadan kaldırdığını belirttiler. ÖÄŸrenciler ise  motivasyonlarının arttığı ziyarette Tıp fakültesinin kısa zamanda kazandığı baÅŸarılardan etkilendiklerini belirttiler.