Ana Sayfa
Duyurular
Uygulamalı Periferik Girişimler Kursu Yapıldı

UYGULAMALI PERİFERİK GİRİŞİMLER KURSU YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından gerçekleÅŸtirilen "UYGULAMALI PERÄ°FERÄ°K GÄ°RİŞİMLER KURSU" Sakarya Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Merkez Kampüs Konfersans Salonunda gerçekleÅŸtirildi.

Sakarya Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif ÇAKAR ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R'in açılış konuÅŸmalarıyla baÅŸlayan programa diÄŸer üniversitelerden 100'ün üzerinde kardiyolok katılıum gösterdi.

Bilimsel sunumlar ve Canlı yayın vakalrının gerçekleÅŸtirildiÄŸi programda kursiyerler bilgi alışveriÅŸinde bulundular. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ÖÄŸretim üyeleri Prof. Dr. Ersan TATLI ve Prof. Dr. Harun KILIÇ öÄŸlenden sonraki oturumda SFA GÄ°RİŞİMLERÄ° OTURUMUNDA Canlı Yayın Vakası gerçekleÅŸtirdiler. Program Bilisel konuÅŸma ve tartışmaların ardından bi açıklama yapan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R gerçekleÅŸtirilen Uygulamalı Periferik GiriÅŸimler Kursu'nun çok baÅŸarılı geçtiÄŸini ve katılımın fazla olmasının yapılan iÅŸin ne kadar doÄŸru, etkili olduÄŸunu ve ilerideki dönemlerde bu tür bilimsel aktivitelerin artarak devam edeceÄŸini belirtti. Ä°yi temennilerin ardından program sona erdi