Sakarya'ya Kulak Verin 2 Toplantısı Gerçekleşti

SAKARYA'YA KULAK VERİN 2 TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Ä°lki 2014 yılında gerçekleÅŸtirilen Sakarya’ ya kulak verin toplantılarının ikincisi 03.03.2019 tarihinde geniÅŸ katılmcı sayısı ile Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB ABD ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸtirildi. Prof.Dr.Mehmet Güven baÅŸkanlığında yürütülen toplantının genel sekreterliÄŸi Doç.Dr.Mahmut Sinan Yılmaz ve Dr.ÖÄŸr.Üye.Ahmet Kara tarafından yürütüldü.

Toplantıda otololojinin ana konuları olan, timpanoplasti cerrahisi, iÅŸitme kayıplarında kullanılan cerrahi ve implante edilebilir iÅŸitme cihazı alternatifleri, vertigoya pratik yaklaşım ve iÅŸitme kayıplı hastalarda iÅŸitme cihazı seçimleri baÅŸlıkları ile dört ayrı panel gerçekleÅŸtirildi.

DeÄŸerli destekleri için katılımcı hocalarımıza, yoÄŸun katılımları için dinleyicilerimize teÅŸekkür ediyoruz.