Türk Romatoloji Kongresinden Ödüllerle Döndük

TÜRK ROMATOLOJİ KONGRESİNDEN ÖDÜLLERLE DÖNDÜK

Türkiye Romatizma AraÅŸtırma ve SavaÅŸ DerneÄŸi tarafından 20-24 Mart 2019 tarihleri arasında Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresinde Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji ve Ä°mmünoloji Bilim Dalı, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Kemal NAS 4 adet ödül aldı.

1-“Geographic regional difference in disease burden among patients with psoriatic arthritis in Turkey: surprising finding” baÅŸlıklı bildirisiyle en iyi sözel sunum ikincilik ödülü,

2-“Psoriatik artritte eklem tutulumu ve remisyona göre klinik ve fonksiyonel parametrelerin deÄŸerlendirilmesi”baÅŸlıklı bildirisiyle en iyi sözel sunum ikincilik ödülü,

3- “Sistemik sklerozda hastalık alt tiplerinin klinik tutulum bulguları, fonksiyonel durum ve yaÅŸam kalitesiyle iliÅŸkisi”baÅŸlıklı bildirisiyle en iyi birinci poster bildiri ödülü,

4-“Psoriatik Artritte Eklem Tutulumu ve Remisyona Göre Klinik ve Fonksiyonel Parametrelerin DeÄŸerlendirilmesi” baÅŸlıklı bildirisiyle en iyi ikinci poster bildiri ödülünü alarak dalında büyük bir baÅŸarı göstermiÅŸtir.