Doçentlik Ünvanı Alan Hocalarımız

DOÇENTLİK ÜNVANI ALAN HOCALARIMIZ

Dr. ÖÄŸretim Üyesi SALÄ°H SALÄ°HÄ°, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Salih SALÄ°HÄ° Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Salih SALÄ°HÄ° hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi MAHÄ°ZER YALDIZ, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Mahizer YALDIZ Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Mahizer YALDIZ hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi AHMET KARA, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi K.B.B. Hastalıkları Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Ahmet KARA Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Ahmet KARA hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi LEVENT BAYAM, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Levent BAYAM Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Levent BAYAM hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi GAMZE GÜNEY ESKÄ°LER, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Gamze GÜNEY ESKÄ°LER Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Gamze GÜNEY ESKÄ°LER hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi DERYA GÜZEL ERDOÄžAN, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Derya GÜZEL ERDOÄžAN Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Derya GÜZEL ERDOÄžAN hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi BAHAR SEVÄ°MLÄ° DÄ°KÄ°CÄ°ER, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Bahar SEVÄ°MLÄ° DÄ°KÄ°CÄ°ER Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Bahar SEVÄ°MLÄ° DÄ°KÄ°CÄ°ER hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.

Dr. ÖÄŸretim Üyesi ALAUDDIN KOCHAI, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ÖÄŸretim üyesi, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Alauddin KOCHAI Doçentlik ünvanını almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Alauddin KOCHAI hocamıza yeni görevinde baÅŸarılar dileriz.