Ösym Tus Sınavında Başarılı Fakülteleri Açıkladı

ÖSYM TUS SINAVINDA BAŞARILI FAKÜLTELERİ AÇIKLADI

ÖSYM tarafından ilk kez Tıpta Uzmanlık Sınavı’nın (TUS) deÄŸerlendirilmesi yapıldı. Yapılan deÄŸerlendirmede, puan ortalamalarına göre Üniversitelerin baÅŸarı sıralaması da oluÅŸturuldu. Bu sıralamaya göre Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk 4 içinde yer aldı.

Konuyla iligili olarak açıklama yapan Sakarya Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R, ülkemizin köklü ve geleneÄŸi olan bir üniversitesi olan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi genç bir fakülte olmasının yanında ülkesine ve deÄŸerlerine baÄŸlı hekimler yetiÅŸtirilmelesi amacıyla güçlü ve kaliteli bir akademik kadroya sahiptir. Son üç yılda verilen kaliteli eÄŸitimlerin sonucunda mezun olan öÄŸrencilerimiz girdikleri TUS sınavlarından yüksek puanlar alarak bizleri gururlandırdıkları gibi bu baÅŸarının tesadüf olmadığını bizlere göstermektedirler dedi.