Topluluklar
SAÜ Tıbbi Araştırma Öğrenci Topluluğu (saüttat)

SAÜ TIBBİ ARAŞTIRMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU (SAÜTTAT)

Fakültemizin en köklü öğrenci topluluklarından birisi olan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Araştırmalar Topluluğu (SAÜTTAT)’ı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Topluluğumuzun en büyük uğraşı; Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin, sürekli gelişen tıp dünyası ile iç içe olması adına her sene uluslararası katılımlı kongreler düzenleyerek fakültemiz öğrencilerinin bilimsel ve akademik havayı solumasını sağlamaktır.

2014’ten beri yaptığımız “Geleceğin Tıbbı” kongrelerinin beşincisini bu sene gerçekleştireceğiz.
Tıbbın her alanından onlarca bilimsel oturum, öğrenci sunum-posterleri, bilimsel-sosyal atölyeler, sosyal programlar olacağı kongremizi fakülte öğrencilerimizle beraber yapıyoruz.

Alanlarında uzman birçok konuşmacıyı ağırlayacağımız oturumlarda öğrencilerin tıp fakültesinin ötesini, geleceğin hekimliğini ve geleceğin tıbbını yakından tanımalarına olanak sağlayacağız.

Kongremizde öğrencilerimizin yaptıkları bilimsel çalışmalarını sözlü sunum/poster halinde sunabilmeleri ve belki de ilk araştırma deneyimlerini paylaşmaları için uygun şartları hazırlamaktayız.

Bilimsel atölyelerimizle öğrencilerimizin hekimliğe olan heyecanını uyandırıp farklı deneyimler kazandırmayı amaçlarken sosyal atölyelerimizle de çok yönlülük ve farklı bir bakış açısı katmayı amaçlıyoruz.

Sene boyunca kongre dışında da dinamik bir şekilde etkinliklerimize devam etmekteyiz. Tıbbi - akademik eğitimler, online - yüz yüze sunumlar ve sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz.

SAÜTTAT olarak tıp fakültesinde öğretilenlerin bir adım ötesine gidenlerin, olduğu yerde durmayı sevmeyip daha fazlasını okumak ve araştırmak isteyenlerin topluluğu olarak fakültemize pek çok alanda katkı sağlamaktayız.

Teşekkür ediyoruz.
Bilimle ve SAÜTTAT’la kalın.

Topluluk Akademik Danışmanı: Dr. Öğr. Üyesi Esra ÇİFTÇİ

Topluluk İletişim e-posta adresi: sauttatkongre@gmail.com