Ana Sayfa
Topluluklar
SAÜ Tıbbi Araştırma Öğrenci Topluluğu (saüttat)

SAÜ TIBBİ ARAŞTIRMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU (SAÜTTAT)

Fakültemizin en köklü öÄŸrenci topluluklarından birisi olan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi AraÅŸtırmalar TopluluÄŸu (SAÜTTAT)’ı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.


TopluluÄŸumuzun en büyük uÄŸraşı; Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin, sürekli geliÅŸen tıp dünyası ile iç içe olması adına her sene uluslararası katılımlı kongreler düzenleyerek fakültemiz öÄŸrencilerinin bilimsel ve akademik havayı solumasını saÄŸlamaktır.


2014’ten beri yaptığımız “GeleceÄŸin Tıbbı” kongrelerinin beÅŸincisini bu sene gerçekleÅŸtireceÄŸiz.
Tıbbın her alanından onlarca bilimsel oturum, öÄŸrenci sunum-posterleri, bilimsel-sosyal atölyeler, sosyal programlar olacağı kongremizi fakülte öÄŸrencilerimizle beraber yapıyoruz.


Alanlarında uzman birçok konuÅŸmacıyı ağırlayacağımız oturumlarda öÄŸrencilerin tıp fakültesinin ötesini, geleceÄŸin hekimliÄŸini ve geleceÄŸin tıbbını yakından tanımalarına olanak saÄŸlayacağız.


Kongremizde öÄŸrencilerimizin yaptıkları bilimsel çalışmalarını sözlü sunum/poster halinde sunabilmeleri ve belki de ilk araÅŸtırma deneyimlerini paylaÅŸmaları için uygun ÅŸartları hazırlamaktayız.


Bilimsel atölyelerimizle öÄŸrencilerimizin hekimliÄŸe olan heyecanını uyandırıp farklı deneyimler kazandırmayı amaçlarken sosyal atölyelerimizle de çok yönlülük ve farklı bir bakış açısı katmayı amaçlıyoruz.


Sene boyunca kongre dışında da dinamik bir ÅŸekilde etkinliklerimize devam etmekteyiz. Tıbbi - akademik eÄŸitimler, online - yüz yüze sunumlar ve sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz.


SAÜTTAT olarak tıp fakültesinde öÄŸretilenlerin bir adım ötesine gidenlerin, olduÄŸu yerde durmayı sevmeyip daha fazlasını okumak ve araÅŸtırmak isteyenlerin topluluÄŸu olarak fakültemize pek çok alanda katkı saÄŸlamaktayız.


TeÅŸekkür ediyoruz.
Bilimle ve SAÜTTAT’la kalın.

 

Topluluk Akademik Danışmanı: Dr. ÖÄŸr. Üyesi Esra ÇÄ°FTÇÄ°

Topluluk Ä°letiÅŸim e-posta adresi: sauttatkongre@gmail.com

Topluluk TüzüÄŸü için Tıklayınız

FotoÄŸraflar