Ana Sayfa
Topluluklar
Beyaz Önlüklüler Topluluğu

BEYAZ ÖNLÜKLÜLER TOPLULUĞU

BEYAZ ÖNLÜKLÜLER KÄ°MDÄ°R?
Tıp eÄŸitimi alan veya eÄŸitimini tamamlayan gençlerin, hastane içinde veya dışında doktor kimliÄŸi ile dahil olacakları her alanda aktif, yetkin ve becerikli bireyler olmalarını saÄŸlamak amacıyla gönüllü çalışmalar yürüten gençlik topluluÄŸudur.


Vizyonumuz; bilgi, iletiÅŸim ve teknoloji çağının ışığında bilimin dinamizmine ayak uydurabilen, çaÄŸdaÅŸ tıp uygulamalarını benimseyen, mevcut veya potansiyel sorunlara çözüm odaklı yaklaşımla projeler üreten, güncel konuları temele alan, gönüllülük odaklı çalışmalar sürdüren sürdürülebilir bir sivil toplum kuruluÅŸu olmaktır. Hedeflerimiz doÄŸrultusunda ilerlerken ülkemizin milli ve manevi deÄŸerlerine sahip çıkan, ÅŸeffaf, hesap verilebilir, siyasi yönü olmayan kurumsal yapımız ile ülkemiz hekimlerinin alanında en yetkin bireyler olması, ülkemizi ulusal ve uluslarası camiada en iyi ÅŸekilde temsil edecek donanıma eriÅŸmeleri en temel hedefimizdir.
 

FAALÄ°YET ALANLARIMIZ
 

Halk Sağlığı
• Toplumun fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan iyilik halini korumasının önemini yapacağımız çalışmalarla vurgulamayı amaçlamaktayız.

 

Tıp Eğitimi
• Tıp kongreleri, online ve yüz yüze olarak alanında uzman hocalarımızla seminerler, olgu sunumları ve kariyer planlamasına yönelik etkinlikler düzenlemek temel hedeflerimiz arasındadır.

 

Sosyal Etkinlikler
• Bu çalışma grubu direktörlüÄŸümüzle birlikte yerli deÄŸerlere duyarlı, dünya kültürünü reddetmeyen bakış açılarıyla, hekim arkadaÅŸlarımızın bireysel geliÅŸimlerini arttırmayı amaçlıyoruz

 

Sağlık Hukuku
• Bu çalışma grubu direktörlüÄŸümüz, saÄŸlık çalışanlarının mevcut temel hak ve özgürlükleri konusunda bilgilendirmeler yapar. Ayrıca hekim haklarını iyileÅŸtirecek, hekim-hasta iliÅŸkisinde koruma saÄŸlayacak yeni projeler sunar. Bu konularda hukuki seminerler düzenler.

 

İnovasyonel Tıp
• Hastaları daha saÄŸlıklı kılabilmek için yeni ve daha iyi tedavilerin bulunması için çabalayan hekimler yetiÅŸtirmek ve bu alanda etkinlikler düzenlemek bu çalışma grubu direktörlüÄŸünün ana hedefidir.


Beyaz Önlüklüler ailesi olarak tüm hekim adayı arkadaÅŸlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyar; bilimle, hoÅŸgörüyle, saÄŸlıcakla kalmanızı diler, saygılarımızı sunarız.

 

Topluluk Akademik Danışmanı: Doç. Dr. Özlem AYDEMÄ°R

Topluluk Ä°letiÅŸim e-posta adresi: sau@beyazonluklular.org

Topluluk TüzüÄŸü için Tıklayınız

FotoÄŸraflar