Hiperparatiroidi Tanı ve Tedavi Toplantısı Yapıldı

HÄ°PERPARATÄ°ROÄ°DÄ° TANI VE TEDAVÄ° TOPLANTISI YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı ev sahipliÄŸinde 26 Aralık 2019 tarihinde “Hiperparatiroidi Tanı ve Tedavi” konulu toplantı gerçekleÅŸtirildi. Toplantıda Primer Paratisidizme Genel Bakış konusuyla Dr. ÖÄŸr. Gör. Taner DEMÄ°RCÄ°, Lezyonlarda örüntülenme Yöntemleri Konusuyla Doç. Dr. Yasemiz GÜNDÜZ, Paratiroid Patalojilerine Nükleer Tıp Yaklaşımı konusuyla Dr. ÖÄŸr. Üyesi Huri Tilla Ä°LÇE, Sekonder Hiperparatiroidzm konusuyla Doç. Dr. Hamad DHEIR, Paratiroid Cerrahisi Konusuyla Doç. Dr. Zülfü BAYHAN ve Görüntülenemeyen Paratiroid Patalojilerine Cerrahi Yaklaşım Konusuyla Prof. Dr. Belma KOÇER sunumlarını gerçekleÅŸtirdiler. Tecrübe ve deneyimlerin paylaşıldığı geniÅŸ katılımın olduÄŸu  toplantının ardından akÅŸam yemeÄŸine geçildi.