Hiperparatiroidi Tanı ve Tedavi Toplantısı Yapıldı

HİPERPARATİROİDİ TANI VE TEDAVİ TOPLANTISI YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı ev sahipliğinde 26 Aralık 2019 tarihinde “Hiperparatiroidi Tanı ve Tedavi” konulu toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Primer Paratisidizme Genel Bakış konusuyla Dr. Öğr. Gör. Taner DEMİRCİ, Lezyonlarda örüntülenme Yöntemleri Konusuyla Doç. Dr. Yasemiz GÜNDÜZ, Paratiroid Patalojilerine Nükleer Tıp Yaklaşımı konusuyla Dr. Öğr. Üyesi Huri Tilla İLÇE, Sekonder Hiperparatiroidzm konusuyla Doç. Dr. Hamad DHEIR, Paratiroid Cerrahisi Konusuyla Doç. Dr. Zülfü BAYHAN ve Görüntülenemeyen Paratiroid Patalojilerine Cerrahi Yaklaşım Konusuyla Prof. Dr. Belma KOÇER sunumlarını gerçekleştirdiler. Tecrübe ve deneyimlerin paylaşıldığı geniş katılımın olduğu  toplantının ardından akşam yemeğine geçildi.