Ana Sayfa
Araştırma
Deneysel Tıp Uyg. ve Araş. Merkezi

FORMLAR, YÖNERGE, TAAHHÜTNAME, FİYATLAR

HAYVAN DENEYLERÄ° YEREL ETÄ°K KURULDA DEÄžERLENDÄ°RMEYE ALINACAK BAÅžVURULAR VE BAÅžVURUDA Ä°STENÄ°LEN BELGELER

  1. Formlar belirtilen sıraya uygun olarak hazırlanarak ayrı ayrı ÅŸeffaf dosya içerisinde (kaç form varsa o kadar ÅŸeffaf dosya) ve renkli telli dosya ile her ayın 15 ine kadar(15 inden sonra teslim edilen dosyalar bir sonraki toplantıya kalır.) dosya düzenine dikkat edilerek, etik kurul sekreterliÄŸine teslim edilmelidir.
  2. Ayrıca dosya içerisinde bulunan bütün formlar eksiksiz olarak 1 nüsha ve 1 CD olarak etik kurul sekreterliÄŸine sunulmalıdır.
  3. AraÅŸtırma baÅŸvuru formunda geçen araÅŸtırma baÅŸlama tarihi mutlaka etik kurul onay tarihinden sonraki bir tarih olmalıdır. AraÅŸtırma baÅŸlama tarihi ay yıl gün olarak belirtilmelidir.
  4. BaÅŸvurularda kesinlikle usb bellek ile teslim söz konusu olmayacaktır. Cd olmayan ve yukarıdaki ÅŸartlara uygun olmayan dosyalar etik kurul sekreterliÄŸi tarafından teslim alınmayacaktır.
  5. BaÅŸvuruların hangi etik kurula sunulması gerektiÄŸi konusunda ilgili yönerge dikkatle okunarak uygun etik kurula baÅŸvuru yapılması gerekmektedir.
  6. Düzeltme istenen baÅŸvurular da yeniden dosya hazırlamak gerekmemekte olup, sadece düzeltme istenen ilgili form yeniden düzenlenecek ve sadece düzeltme istenen evraklar ÅŸeffaf dosya ile ve yine sadece yeniden düzenlenen evrakların içerisinde bulunduÄŸu cd etik kurul sekreterliÄŸine teslim edilmelidir.

HAYVAN DENEYLERÄ° YEREL ETÄ°K KURUL DOSYA TESLÄ°M SIRASI

  1. BaÅŸvuru Formu (eksiksiz)
  2. Taahhütname
  3. ÖzgeçmiÅŸ
  4. Deney Hayvanları Katılım Sertifikası (Projede deney hayvanlarında maniplasyon yapacak araÅŸtırmacıların )
  5. 3 Adet Makale (çalışmaya uygun)
  6. 1 adet dosya içerisinde 1 adet CD
  7. Teknik olmayan proje özeti