Ana Sayfa
Duyurular
Vıı. Deney Hayvanı Kullanım Sertifika Kursu

VII. DENEY HAYVANI KULLANIM SERTÄ°FÄ°KA KURSU

 

SAKARYA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° TIP FAKÜLTESÄ°

DENEYSEL TIP UYGULAMA VE ARAÅžTIRMA MERKEZÄ°

VII. DENEY HAYVANI KULLANIM SERTÄ°FÄ°KA KURSU 10-19 Aralık  2022

Kurs Ä°çeriÄŸi: Kurs Programı, Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanlığı, DoÄŸa Koruma ve Milli Parklar Genel MüdürlüÄŸü’nün 02.04.2019 tarih ve 2019/03 sayılı “Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası EÄŸitim Programına Dair Genelgesi” esas alınarak hazırlanmıştır.

Kurs Süresi: Toplam 80 Saat (40 Saat Teorik, 40 Saat Pratik)

Kurs Yeri: Sakarya Üniversitesi  Tıp Fakültesi deneysel Tıp Uygulama ve araÅŸtırma Merkezi (SÜDETAM)

Kurs Ücreti: Sakarya Üniversitesi ve SEAH Personeli 1350 tl, DiÄŸer kurumlar için 1650 tl

Kurs Esasları: Lisans mezunları A kategori sertifika verilecektir, Lisans öÄŸrencileri de programa dahil edilebilecektir. Teorik derslerin, hafta içi  14:00-22:00 saatleri arasında, hafta sonu derslerin ve uygulamaların 09:00-18:30 saatleri arasında düzenlenmesi düÅŸünülmektedir. “VII. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası” EÄŸitim Kursu, yeterli baÅŸvuru saÄŸlanması ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgın koÅŸullarına karşı alınan resmi tedbirlerin izin vermesi durumunda  düzenlenecektir. Teorik dersler, uzaktan eÄŸitim ÅŸeklinde, uygulama dersleri sosyal mesafe kuralları ve bireysel hijyen tedbirlerine uyularak yüz yüze yapılacaktır.  Kesin kayıt için kurs evraklarının kurs baÅŸlamadan elden veya posta ile kurs sekretaryasına ulaÅŸtırılması gerekmektedir. Programın tüm bölümlerine devam zorunludur. Kursiyerlerin, kursa devam etmemesi durumunda ücret iadesi yapılmayacaktır. Kurs bitiminde yapılacak sınavda 70 puan ve üzeri not alan adaylara deney hayvanı kullanım sertifikası verilecektir.

Sertifika Kapsamındaki Türler: Fare, Sıçan, TavÅŸan ve Kobay

Adres: Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Tıp Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (SÜDETAM)

Hesap Adı: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye Ä°ÅŸletmesi-Tıp Fakültesi

IBAN No: TR25 0020 9000 0046 4698 0000 27 

Açıklama:  SÜDETAM Kurs Ücreti (Dekontta isim belirtmeyi unutmayınız.)

Kayıt Ä°çin Gerekli Evraklar: Ä±slak imzalı kayıt formu, iki adet vesikalık fotoÄŸraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, banka dekontu, Üniversite Diploma Fotokopisi 

  • Kurs sekreteryasına bilgi vermeden ücret yatırılmaması, bilgi için kurs ücretinin yatırıldığına dair banka dekontunun sudetam@sakarya.edu.tradresine gönderilmesi önemle rica olunur,
  • Kurs esnasında karşılaşılabilecek hayvan ve mekan kaynaklı olası saÄŸlık sorunlarından Sakarya Üniversitesi  ve baÄŸlı birimleri sorumlu tutulamaz.
  • Sakarya Üniversitesi gerektiÄŸinde kurs eÄŸiticilerinde ve kurs içi ders saatlerinde deÄŸiÅŸiklik yapma hakkını saklı tutar. Kursa müracaat edenler bu ÅŸartları peÅŸinen kabul etmiÅŸ sayılır.

Kurs Koordinatörü     :  Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hüseyin ÇAKIROÄžLU

Sekretarya                   :  Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hüseyin ÇAKIROÄžLU 

                                          +90 264 295 66 30    Dahili 3146

Dosyalar