Ana Sayfa
Duyurular
Tıproje Yarışması

TIPROJE YARIÅžMASI

TÄ°PROJE YARIÅžMASI BAÅžVURU KOÅžULLARI-2022

  1. Bu yarışmanın amacı, üniversitemizde öÄŸrenim görmekte olan tüm dönemlerine ait (Dönem 1-6) öÄŸrencilerinin Sakarya ili odaklı olmak üzere “SaÄŸlıkta EÄŸitim, Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele, SaÄŸlıkta Sosyal Yenilikçilik ve GiriÅŸimcilik, Bilim Ä°letÅŸimi, Dijital DönüÅŸüm, Genetik ve Biyoteknoloji, Halk SaÄŸlığı ve Koruyucu SaÄŸlık Hizmetleri, SaÄŸlıklı YaÅŸam ve Beslenme, SaÄŸlık Teknolojisi ve SaÄŸlıkta Uzaktan EÄŸitim” gibi alanlarda Sakarya ilinin sorunlarına yönelik çözüm ve bu doÄŸrultuda proje bilgi ve becerilerini geliÅŸtirmesidir.
  2. Yarışmaya, baÅŸvuru sırasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öÄŸrenim gören Dönem 1-6 öÄŸrencileri katılabilir. 
  3. Yarışmaya bir dönemden en fazla üç gönüllü öÄŸrenci olacak ÅŸekilde toplamda en fazla 9 öÄŸrenciden oluÅŸan takımlar halinde baÅŸvuru yapılabilir. Projeler bir adet akademik danışman eÅŸliÄŸinde hazırlanmalıdır.
  4. BaÅŸvuru, takım temsilcisi (yürütücü) tarafından takım adına (araÅŸtırmacılar) yapılır. Takım üyeleri ve danışman bilgisi baÅŸvuru sahibi (takım temsilcisi) tarafından baÅŸvuruya eklenir.
  5. BaÅŸvuruda ismi bulunan bütün öÄŸrencilerin ortak baÅŸvuru yapması gerekmektedir. Aynı proje ile birden fazla baÅŸvuru yapılamaz. Bir öÄŸrenci birden fazla baÅŸvuruda yer alamaz.
  6. Projeler Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi resmî web sitesinde bulunan baÅŸvuru formuna göre hazırlanır.
  7. Yarışmaya mevcut ticarileÅŸmiÅŸ bir ürünle baÅŸvurulamaz. Özgün araÅŸtırma projeleri ile baÅŸvurulması gerekmektedir.
  8. BaÅŸvurular, 14 Åžubat 2022 – 6 Mart 2022 tarihleri arasında baÅŸvuru formlarının tip@sakarya.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi ile gerçekleÅŸtirilecektir.
  9. BaÅŸvurusu alınan projeler, Tıp Fakültesi öÄŸretim üyelerinden oluÅŸturulacak 5 kiÅŸilik jüri tarafından deÄŸerlendirilir ve baÅŸarılı bulunan projeler 13 Mart 2022 tarihinde “Birinci, Ä°kinci ve Üçüncü Proje” olacak ÅŸekilde https://tip.sakarya.edu.tr/tr adresinde ilan edilir.
  10. Kazanan projelere 14 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek törenle ödül belgeleri takdim edilir.