Genel Cerrahi A.d. Göreve Yeni Başlayan Hocalarımız Cübbelerini Giydiler

GENEL CERRAHİ A.D. GÖREVE YENİ BAŞLAYAN HOCALARIMIZ CÜBBELERİNİ GİYDİLER

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Anabilim Dalında Dr. ÖÄŸr. Üyesi Barış MANTOÄžLU ile Dr. ÖÄŸr. Üyesi Emrah AKIN cübbelerini giyerek yeni görevlerine baÅŸladılar. Dekanımız Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY ve Genel Cerrahi Anabilim Dalı BaÅŸkanı Prof. Dr. Havva Belma KOÇER Tıp Fakültesi ailesine yeni katılan öÄŸretim üyelerimize üstün baÅŸarılar dileyerek cübbelerini giydirdiler.

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Emrah AKIN, Ä°stanbul Üniversitesi CerrahpaÅŸa Tıp Fakültesi’nde lisans, ana dal ve tıpta uzmanlık eÄŸitimlerini tamamlayan AKIN’ın ilgi alanları. ‘Minimal invazif cerrahi, böbrek nakli, ileri endoskopik giriÅŸimler’ konularıdır.

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Barış MANTOÄžLU Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde lisans, ana dal ve tıpta uzmanlık eÄŸitimlerini tamamlayan MANTOÄžLU’nun ilgi alanları; Memenin benign ve malign hastalıkları, onkoplastik meme cerrahisi, meme redüksiyonu, Tiroid bezinin benign ve malign hastalıkları Tiroid cerrahisi özel ilgi alanlarımı oluÅŸturmakla beraber Laparoskopik cerrahinin yani minimal invaziv konularıdır.