Ana Sayfa
Duyurular
14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

14 Mart Tıp Bayramı Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Konferans Salonunda kutlandı. Kutlama programına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih SavaÅŸan, Ä°l SaÄŸlık MüdürlüÄŸü Kamu Hastaneleri BaÅŸkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Halk SaÄŸlığı BaÅŸkanı Dr. Yasin ÇatalbaÅŸ, SaÄŸlık Hizmetleri BaÅŸkanı Dr. Serdar DeÄŸirmenci, Personel Hizmetleri BaÅŸkanı Suat Koçak, Hastane BaÅŸhekimi Doç. Dr. Fikret Halis, hastane yöneticileri hekimler, saÄŸlık çalışanları ve öÄŸrenciler katıldı.

Programın açılış konuÅŸmasını yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SavaÅŸan, hekimlik mesleÄŸinin dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olduÄŸunu hatırlatarak “Ä°nsan hayatını kurtarmaya vesile olan; saÄŸlıklı bir toplum ve nesillerin yetiÅŸmesi için canla baÅŸla çalışan baÅŸta hekimlerimiz olmak üzere tüm saÄŸlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarım.” dedi.

SEAH BaÅŸhekimi Doç. Dr. Fikret Halis özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm saÄŸlık çalışanlarına teÅŸekkür ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

KonuÅŸmaların ardından doktor adayı öÄŸrencileri tarafından mini konser verildi.

Kutlama programı meslekte 30’uncu yılını doldurmuÅŸ hekimlere teÅŸekkür belgesi, 40’ıncı yılını dolduranlara ise plaket verilmesiyle son buldu.