Prof. Dr. Savaş Sipahi Emekli Oldu

PROF. DR. SAVAŞ SİPAHİ EMEKLİ OLDU

2014-2022 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları A.D. Nefroloji Bilim Dalında görev yapan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş SİPAHİ emekli oldu. Gerçekleşen törende konuşma yapan Prof. Dr. Savaş SİPAHİ görev yaptığı süre boyunca fakültemizin ve Nefroloji Bilim Dalının gelişmesine katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu ve bayrağı arkadan gelen genç ve dinamik akademisyenlere teslim ettiğini söyledi. Dekan Prof. Dr. Oğuz KARABAY konuşmasında bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileyerek teşekkür etti. Konuşmaların ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN teşekkür belgesi,  Dekan Prof. Dr. Oğuz KARABAY ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fikret HALİS kendilerine plaket takdim ettiler. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.