Prof. Dr. SavaÅŸ Sipahi Emekli Oldu

PROF. DR. SAVAÅž SÄ°PAHÄ° EMEKLÄ° OLDU

2014-2022 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ä°ç Hastalıkları A.D. Nefroloji Bilim Dalında görev yapan ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. SavaÅŸ SÄ°PAHÄ° emekli oldu. GerçekleÅŸen törende konuÅŸma yapan Prof. Dr. SavaÅŸ SÄ°PAHÄ° görev yaptığı süre boyunca fakültemizin ve Nefroloji Bilim Dalının geliÅŸmesine katkıda bulunmaktan mutlu olduÄŸunu ve bayrağı arkadan gelen genç ve dinamik akademisyenlere teslim ettiÄŸini söyledi. Dekan Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY konuÅŸmasında bundan sonraki yaÅŸamında kendisine baÅŸarılar dileyerek teÅŸekkür etti. KonuÅŸmaların ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SAVAÅžAN teÅŸekkür belgesi,  Dekan Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY ile Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Fikret HALÄ°S kendilerine plaket takdim ettiler. Program toplu fotoÄŸraf çekiminin ardından son buldu.