Şehir Hastanesine Sayılı Günler Kaldı

ÅžEHÄ°R HASTANESÄ°NE SAYILI GÃœNLER KALDI

Ä°nÅŸaatı devam eden Sakarya Åžehir Hastanesinin son durumu hakkında Sakarya Üniversitesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Sakarya Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖÄŸütlü, inÅŸaatın Ekim 2023’te biteceÄŸini müjdeledi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın müjdesini verdiÄŸi bin yataklı ÅŸehir hastanesinin inÅŸaatı devam ediyor. Projenin durumuyla alakalı Sakarya Üniversitesinde tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda, hastanenin inÅŸaat planı ve son durumu hakkında sunum yapıldı.

SAÜ Personel Yemekhanesinde gerçekleÅŸtirilen kahvaltıya, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SavaÅŸan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve Prof. Dr. Temel Gürdal, SAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. YaÅŸar Kahraman, Sakarya Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖÄŸütlü, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay, Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Fikret Halis katıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SavaÅŸan sunumda yaptığı konuÅŸmada, “Gayretlerinden dolayı baÅŸta Aziz Hoca olmak üzere ÅŸirket çalışanlarını teÅŸekkür ediyorum ve iÅŸlerinizde kolaylıklar diliyorum, inÅŸallah Tıp Fakültesi üçüncü sınıf öÄŸrencilerini burada eÄŸitim görmek üzere gönderebiliriz” dedi.

Sakarya Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖÄŸütlü yaptığı sunumunda, hastanenin kat planları hakkında bilgi verdi. Bin yataklı ÅŸehir hastanesi inÅŸaatının sorunsuz bir ÅŸekilde devam ettiÄŸini belirten Ä°l SaÄŸlık Müdürü ÖÄŸütlü, bu ÅŸekilde planlı devam ederse Ekim 2023’te inÅŸaatın biteceÄŸini belirtti. Yapılan sunumda, ÅŸirket yetkilileri tarafından kat kat 6 bloÄŸun ve hastane çevresi tanıtıldı. Sunum katılımcılarının sorularıyla devam etti.

Kaynak: HaberSAU