Nlp Tus Seminerleri Yapıldı

NLP TUS SEMÄ°NERLERÄ° YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öÄŸrencilerine yönelik gerçekleÅŸtirilen NLP TUS Seminerleri yapıldı. TUS Sınavı 2.si Doç. Dr.  A. Cevdet CEYLAN ve  Dr. MelikÅŸah TANER tarafından ilki Dönem 1,2,3 öÄŸrencilerine Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleÅŸtirildi. Seminerde öÄŸrencilere; Temel Tıp Bilimlerinin Önemi Dönem 1, 2 ve 3’te nasıl çalışmalı? TUS’ta baÅŸarı için doÄŸru stratejiler ve kolay öÄŸrenme metotları hakkında bilgilendirme yapıldı. Ä°kincisi Dönem 4,5,6 öÄŸrencilerine Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleÅŸtirildi. Uzmanlık eÄŸitiminde yapılan deÄŸiÅŸiklikler, artan kadro sayısı ve bunun sonuçları, TUS’ta baÅŸarı için doÄŸru stratejiler ve kolay öÄŸrenme metotları Doç. Dr.  A. Cevdet CEYLAN ve  Dr. MelikÅŸah TANER tarafından öÄŸrencilere aktarıldı.