Nlp Tus Seminerleri Yapıldı

NLP TUS SEMİNERLERİ YAPILDI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen NLP TUS Seminerleri yapıldı. TUS Sınavı 2.si Doç. Dr.  A. Cevdet CEYLAN ve  Dr. Melikşah TANER tarafından ilki Dönem 1,2,3 öğrencilerine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminerde öğrencilere; Temel Tıp Bilimlerinin Önemi Dönem 1, 2 ve 3’te nasıl çalışmalı? TUS’ta başarı için doğru stratejiler ve kolay öğrenme metotları hakkında bilgilendirme yapıldı. İkincisi Dönem 4,5,6 öğrencilerine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Uzmanlık eğitiminde yapılan değişiklikler, artan kadro sayısı ve bunun sonuçları, TUS’ta başarı için doğru stratejiler ve kolay öğrenme metotları Doç. Dr.  A. Cevdet CEYLAN ve  Dr. Melikşah TANER tarafından öğrencilere aktarıldı.