Ana Sayfa
Duyurular
Gönüllü Yaz Eğitimi

GÖNÜLLÜ YAZ EĞİTİMİ

2022 yılı Yaz döneminde Klinik ve Temel BranÅŸlarda GÖZLEM faaliyetlerini içeren Gönüllü Yaz EÄŸitimi (GYE)  açılacaktırBaÅŸvurular Tıp Fakültesi Dekanlığına yapılacaktır.

Gönüllü Yaz EÄŸitimi Kapsam ve Åžartları

  1. Eğitimler 1-15 Temmuz 2022 ve 18-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında olacak şekilde en fazla iki klinik ve/veya temel branş da yapılabilir.
  2. EÄŸitim gözlem faaliyetleri (servis, poliklinik, ameliyathane, laboratuvar) ile sınırlıdır. Hasta üzerinde uygulama yapılması mümkün olmayacaktır.
  3. EÄŸitim sonunda elde edilen bilgi ve beceriler transkripte yansıtılmayacak ve bahsi geçen ders için kredi elde edilmeyecektir.
  4. ÖÄŸrenciler nöbet tutmayacaktır.
  5. ÖÄŸrencilere hastanede bulundukları sürelerde yemek bursu imkânı olmayacaktır.
  6. EÄŸitimlere sadece Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eÄŸitim gören Dönem 1,2,3,4 ve 5 öÄŸrencileri baÅŸvurabileceklerdir.
  7. Eğitim sonunda Sertifika takdimi yapılacaktır.

BaÅŸvuru ve Ä°lan Süreci

  1. ÖÄŸrenciler 1-10 Haziran 2022 tarihleri arasında yapmak istedikleri eÄŸitimleri (en az dört branÅŸ belirtecek ÅŸekilde) istek sıralamalarına göre dekanlığa dilekçe ile bildireceklerdir.
  2. 11-20 Haziran 2022 tarihleri arasında gelen dilekçeler deÄŸerlendirilerek istek sıralaması ve branÅŸların uygunluk durumlarına göre öÄŸrenci yerleÅŸtirmeleri planlanacaktır. ( Aynı eÄŸitime beÅŸten fazla baÅŸvuru olması durumunda dekanlıkta yapılacak kura ile yerleÅŸtirme yapılacaktır.)
  3. 21 Haziran 2022’de eÄŸitim grupları ve tarihler SAU Tıp Fakültesi Resmi internet sitesinden duyurulacaktır.
  4. 1-5 AÄŸustos 2022 tarihleri arasında eÄŸitimlerini tamamlayan öÄŸrencilere sertifika takdimi yapılacaktır.