Gönüllü Yaz Eğitimi

GÖNÜLLÜ YAZ EĞİTİMİ

2022 yılı Yaz döneminde Klinik ve Temel Branşlarda GÖZLEM faaliyetlerini içeren Gönüllü Yaz Eğitimi (GYE)  açılacaktırBaşvurular Tıp Fakültesi Dekanlığına yapılacaktır.

Gönüllü Yaz Eğitimi Kapsam ve Şartları

1. Eğitimler 1-15 Temmuz 2022 ve 18-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında olacak şekilde en fazla iki klinik ve/veya temel branş da yapılabilir.
  2. Eğitim gözlem faaliyetleri (servis, poliklinik, ameliyathane, laboratuvar) ile sınırlıdır. Hasta üzerinde uygulama yapılması mümkün olmayacaktır.
  3. Eğitim sonunda elde edilen bilgi ve beceriler transkripte yansıtılmayacak ve bahsi geçen ders için kredi elde edilmeyecektir.
  4. Öğrenciler nöbet tutmayacaktır.
  5. Öğrencilere hastanede bulundukları sürelerde yemek bursu imkânı olmayacaktır.
  6. Eğitimlere sadece Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gören Dönem 1,2,3,4 ve 5 öğrencileri başvurabileceklerdir.
  7. Eğitim sonunda Sertifika takdimi yapılacaktır.

Başvuru ve İlan Süreci

1. Öğrenciler 1-10 Haziran 2022 tarihleri arasında yapmak istedikleri eğitimleri (en az dört branş belirtecek şekilde) istek sıralamalarına göre dekanlığa dilekçe ile bildireceklerdir.
  2. 11-20 Haziran 2022 tarihleri arasında gelen dilekçeler değerlendirilerek istek sıralaması ve branşların uygunluk durumlarına göre öğrenci yerleştirmeleri planlanacaktır. ( Aynı eğitime beşten fazla başvuru olması durumunda dekanlıkta yapılacak kura ile yerleştirme yapılacaktır.)
  3. 21 Haziran 2022’de eğitim grupları ve tarihler SAU Tıp Fakültesi Resmi internet sitesinden duyurulacaktır.
  4. 1-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifika takdimi yapılacaktır.