Ana Sayfa
Duyurular
Rektör Al, Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

REKTÖR AL, TIP FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Tıp Fakültesini ziyaret eden Rektör Al, Akademik Kurul Toplantısına da katıldı. Tıp Fakültesinde gerçekleÅŸtirilen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah DoÄŸan, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay, Rektör Danışmanı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy ve Tıp Fakültesi öÄŸretim üyeleri katıldı.

Yeni döneme iliÅŸkin projelerini ileten Rektör Al, “Önceliklerimizden birisi de Sakarya’ya hizmet etmektir. Bunu Tıp Fakültesinin kadrosunu güçlendirerek ve Tıp Fakültesine pozitif ayrımcılık yaparak gerçekleÅŸtireceÄŸiz. DiÅŸ HekimliÄŸi ve Tıp Fakültemiz aracılığıyla hemÅŸehrilerimize hizmet sunmaya devam edeceÄŸiz. Akademik kadromuzu güçlendireceÄŸiz. Akademisyenlerimizin ve sevgili öÄŸrencilerimizin kuruma olan aidiyet duygusunu artıracağız.” ifadelerini kullandı.

Rektör Al, “AraÅŸtırma üniversitesi hedefimiz var. Bu hedefe ulaÅŸmak için siz deÄŸerli Tıp Fakültesi mensuplarımızdan daha fazla destek bekliyoruz. AraÅŸtırma üniversitesi hedefimizi birlikte gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Yedi gün yirmi dört saat telefonun ucundayım. Kapımız ardına kadar açık olacak.” dedi.

Toplantıda Tıp Fakültesi Dekanı OÄŸuz Karabay fakülte hakkında bilgi verdi ve ihtiyaçları dile getirdi. Kampüsten uzak olmanın öÄŸrenciler üzerinde memnuniyetsizlik yarattığını söyledi.

Toplantı sonrası yeni döneme iliÅŸkin fikir alışveriÅŸi yapıldı. Söz alanları dinleyen Rektör Al, talep ve eleÅŸtirilerin öneminden bahsederek, “Yönetici mümkün olanı yapar. Ben de imkanlar dahilinde ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Yapamadıklarımı da neden yapamadığımı açıkça söyleyeceÄŸim.” dedi.

FotoÄŸraflar