Ana Sayfa
Duyurular
Fakülte Öğrencilerimiz Saski Tesislerini Ziyaret Etti

FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİMİZ SASKİ TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

BüyükÅŸehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öÄŸrencilerine SASKÄ° bünyesinde hizmet veren Hızırilyas Ä°çmesuyu Arıtma Tesisi ve Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’ni gezdirdi. Tıp fakültesi öÄŸrencilerine Sakarya’nın baÅŸarılı su politikaları ve son teknolojiyle donatılmış tesisleri hakkında bilgiler verildi.

 

Sakaya BüyükÅŸehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ä°daresi (SASKÄ°), Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk SaÄŸlığı Staj EÄŸitim Programı kapsamında tıp fakültesi öÄŸrencilerini tesislerinde ağırladı. Åžehrin içmesuyu ve atıksuları için büyük öneme sahip Hızırilyas Ä°çmesuyu Arıtma Tesisi ve Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret eden öÄŸrencilere Sakarya’nın baÅŸarıyla yürüttüÄŸü su politikaları hakkında bilgiler verildi. Tesisleri ziyaret eden öÄŸrenciler, çalışmaların titizlikle yürütülmesinden ve son teknoloji cihazlarla Sakarya’nın suyuna verilen deÄŸerden ötürü Sakarya BüyükÅŸehir Belediyesi’ne teÅŸekkürlerini ilettiler.

Sakarya’nın suyuna ve doÄŸasına deÄŸer veriyoruz
Tesis ziyaretleriyle alakalı kurum tarafından yapılan açıklamada, “Daha öncesinde dünyanın farklı noktalarından gelen öÄŸrencileri ağırladığımız tesislerimizde Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öÄŸrencilerini de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Çalışmalarımızın öÄŸrencilere örnek olması ve onlar tarafından takdir edilmesi bizlere yaptığımız iÅŸin ne kadar kıymetli olduÄŸunu hissettiriyor. Son teknoloji cihazlar ve uzman kadromuzla Sakarya’nın suyunun bir damlasına ve doÄŸasına verdiÄŸimiz deÄŸer her geçen gün artarak devam edecek. ÖÄŸrencilerimize eÄŸitim hayatları boyunca baÅŸarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Sakarya BüyükÅŸehir Belediyesi

FotoÄŸraflar