Dönem 1 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

DÖNEM 1 ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Fakültemiz 2022-2023 EÄŸitim ÖÄŸretim Yılı Dönem 1 öÄŸrencilerimize yönelik oryantasyon eÄŸitimi yapıldı. Programda fakülte Dekanımız Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY yeni kazanan öÄŸrencilerimize iÅŸleyiÅŸ ve sistem hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından EÄŸitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Mustafa Ä°hsan USLAN eÄŸitim sistemi, yönergeler, akademik program, web sayfası hakkında bilgiler vermesinin ardından söz alan Dönem 1 Koordinatörü Doç. Dr. Gamze GÜNEY ESKÄ°LER AR-GE çalışmaları, TÜBÄ°TAK Projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. 2023 yılı içerisinde yapılacak olan Tıp Kongresi ve bunu gerçekleÅŸtirecek SAÜTTAT ekibinin tanıtımı ile süreç hakkında bilgilendirmeleri Dr. ÖÄŸr. Üyesi Esra ÇÄ°FTÇÄ° gerçekleÅŸtirdi. SAÜTATT baÅŸkanı Ä°nt. Dr. Fatih ÇÄ°ÇEK topluluk hakkında kısa bilgi verdikten sonra ekipte yer alan diÄŸer ekip liderleride kısa sunumlar yaparak kendilerini ve süreci anlattılar.