Dönem 1 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

DÖNEM 1 ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Dönem 1 öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi yapıldı. Programda fakülte Dekanımız Prof. Dr. Oğuz KARABAY yeni kazanan öğrencilerimize işleyiş ve sistem hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından Eğitim Koordinatörümüz Prof. Dr. Mustafa İhsan USLAN eğitim sistemi, yönergeler, akademik program, web sayfası hakkında bilgiler vermesinin ardından söz alan Dönem 1 Koordinatörü Doç. Dr. Gamze GÜNEY ESKİLER AR-GE çalışmaları, TÜBİTAK Projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. 2023 yılı içerisinde yapılacak olan Tıp Kongresi ve bunu gerçekleştirecek SAÜTTAT ekibinin tanıtımı ile süreç hakkında bilgilendirmeleri Dr. Öğr. Üyesi Esra ÇİFTÇİ gerçekleştirdi. SAÜTATT başkanı İnt. Dr. Fatih ÇİÇEK topluluk hakkında kısa bilgi verdikten sonra ekipte yer alan diğer ekip liderleride kısa sunumlar yaparak kendilerini ve süreci anlattılar.