Radyoloji A.d Akreditasyon Belgesi Aldı

RADYOLOJÄ° A.D AKREDÄ°TASYON BELGESÄ° ALDI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı “Asistan EÄŸitimi” açısından uygun ve yeterli bulunarak Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

Türk Radyoloji DerneÄŸi’nin Yeterlilik Kurulu üyelerinden oluÅŸan heyet SAÜ Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı’nı ziyaret ederek; asistan eÄŸitimi, kliniÄŸin fiziki yapısı, tanısal ve giriÅŸimsel radyoloji iÅŸlem ve tetkik odaları, asistan doktor odaları, kütüphane ve bilgiye elektronik ortamda eriÅŸim imkânları, asistanların periyodik sınavları ve karneleri, yıllık eÄŸitim programı, öÄŸretim üyeleri ve asistanların verdiÄŸi dersler ve seminerler, konsey ve multidisipliner toplantıları ulusal ve uluslararası standartlara uygunlukları açısından deÄŸerlendirdi.

Akreditasyon Belgesi 1-6 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan 43. Ulusal Radyoloji Kongresinde takdim edildi.

KAYNAK:HABERSAU