Ana Sayfa
Duyurular
Üniversite Tercih ve Karıyer Fuarı

ÃœNÄ°VERSÄ°TE TERCÄ°H VE KARIYER FUARI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenleri Üniversite Tercih ve Kariyer Fuarına katılarak üniversitemizin lisans programları hakkında  öÄŸrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye genelinde birçok üniversitenin yer aldığı fuarda, SAÜ standına öÄŸrenciler yoÄŸun ilgi gösterdi.

Türkiye genelinde 30 üniversitenin katıldığı fuarda yaklaşık 80 bölümün tanıtımı yapıldı. Fuarda Sakarya Üniversitesi akademisyenleri öÄŸrencilerle bir araya gelerek üniversitemizin iÅŸ ve staj imkânlarına eriÅŸimde fırsat eÅŸitliÄŸinin saÄŸlanması ve eÄŸitim olanakları hakkında bilgi verdi. 

Puan türlerine göre konferansların gerçekleÅŸtirildiÄŸi fuarda yüzlerce öÄŸrenci SAÜ standını ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi edinme imkânı buldu. Stantta üniversitenin farklı fakülte ve birimlerinde yer alan akademisyenler; üniversitedeki fakülteler, bölümler ve merkezler ile ilgili bilgiler vererek öÄŸrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladılar. Ayrıca fuar kapsamında program tanıtımlarına yönelik çeÅŸitli atölye programları düzenlendi

Tıp Fakültesi adına Prof. Dr. Pelin TANYERÄ° hocamızın katıldığı fuarda fakültemiz öÄŸrenciler tarafından yoÄŸun ilgi gördü.

Kaynak:HaberSASU

FotoÄŸraflar