Öğrencilerimizden Çocuklara Süpriz

ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇOCUKLARA SÜPRİZ

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi öÄŸrencileri Sakarya Üniversitesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi hematoloji ve Onkoloji servisinde tedavi gören çocuk hastalara sürpriz yaparak onlarla çeÅŸitli oyunlar oynadı.

Sakarya Üniversitesi SaÄŸlık Kültür Spor Daire BaÅŸkanlığı Kültür Åžube MüdürlüÄŸünce düzenlenen Hastane Okulu Projesinin ikincisi Hematoloji ve Onkoloji Servisinde tedavi gören ve eÄŸitimine devam eden çocuklarla gerçekleÅŸtirildi. SAÜ Damla ÖÄŸrenci TopluluÄŸunun gerçekleÅŸtirdiÄŸi etkinlikte palyaço gösterimi, taÅŸ boyama ve müzik eÅŸliÄŸinde ritim çalışmaları gibi etkinliklerle çocuklar güzel bir gün geçirdi.

BaÅŸhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hatice Sıçramaz’ın da katıldığı etkinlik serviste tedavisi devam eden çocukların sosyalleÅŸmesi ve takım çalışması açısından farkındalık oluÅŸturdu.

Kaynak:HaberSAU