Dönem 1 Ar-Ge Uyumu Başvuruları

DÖNEM 1 AR-GE UYUMU BAŞVURULARI

Üniversitemiz ÖÄŸrenci AR-GE Uyum Yönergesi gereÄŸince, Fakültemizde Üniversite ortak seçmeli dersi olarak “ARGE Uyumu” programına baÅŸvurular alınacaktır. 2022-2023 eÄŸitim öÄŸretim döneminde ÅŸartları saÄŸlayan 1. Sınıf öÄŸrencileri baÅŸvurabilir. BaÅŸvuru için tüm derslerinden baÅŸarılı olması gerekmektedir. BaÅŸvuru ÅŸartlarını saÄŸlayan öÄŸrenciler arasından yönergedeki kurallara göre saptanan ve kayıt hakkı kazanan ilk 3 öÄŸrenci seçilecektir. Son baÅŸvuru tarihi 20.01.2023’dir. Bu programa katılan öÄŸrenciler belirlenen danışmanları eÅŸliÄŸinde haftada 6 saat proje çalışmalarına, araÅŸtırma laboratuvar faaliyetlerine ve/veya Bölüm öncelikli araÅŸtırmalara katılacaklardır.

Programa başvurmak isteyenlerin tipogrenci@sakarya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.