Dönem 1 Ar-Ge Uyumu Başvuruları

DÖNEM 1 AR-GE UYUMU BAŞVURULARI

Üniversitemiz Öğrenci AR-GE Uyum Yönergesi gereğince, Fakültemizde Üniversite ortak seçmeli dersi olarak “ARGE Uyumu” programına başvurular alınacaktır. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde şartları sağlayan 1. Sınıf öğrencileri başvurabilir. Başvuru için tüm derslerinden başarılı olması gerekmektedir. Başvuru şartlarını sağlayan öğrenciler arasından yönergedeki kurallara göre saptanan ve kayıt hakkı kazanan ilk 3 öğrenci seçilecektir. Son başvuru tarihi 20.01.2023’dir. Bu programa katılan öğrenciler belirlenen danışmanları eşliğinde haftada 6 saat proje çalışmalarına, araştırma laboratuvar faaliyetlerine ve/veya Bölüm öncelikli araştırmalara katılacaklardır.

Programa başvurmak isteyenlerin tipogrenci@sakarya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.