Ana Sayfa
Duyurular
Stratjik Planlamayla Tübitak Projesi Nasıl Hazırlanır

STRATJÄ°K PLANLAMAYLA TÃœBÄ°TAK PROJESÄ° NASIL HAZIRLANIR

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi, AraÅŸtırma Dekanlığı ve Teknoloji Transfer Ofisi iÅŸbirliÄŸiyle Tıp Fakültesi öÄŸretim üyeleri ve tıpta uzmanlık öÄŸrencilerine yönelik “Stratejik Planlamayla TÜBÄ°TAK Projesi Nasıl Hazırlanır?” baÅŸlıklı konferans gerçekleÅŸtirildi. Konferansa konuÅŸmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Histoloji ve Embriyoloji AD. ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Gamze Tanrıöver katıldı.

Açılış konuÅŸmasını yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al araÅŸtırmacılarımızın ihtiyaç duyduÄŸu her türlü desteÄŸi saÄŸlamaya hazır olduklarını belirterek yapılan projelere kıymet verdiklerini söyledi. AraÅŸtırma projelerine destek vererek Sakarya Üniversitesinin Ar-Ge altyapısını güçlendirmeyi hedeflediklerini aktaran Rektör Al programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Gamze Tanrıöver’e teÅŸekkürlerini sundu.

Prof. Dr. Gamze Tanrıöver bir TÜBÄ°TAK 1001 projesinin temel bileÅŸenlnerinden bahsederek proje yazımının aÅŸamaları hakkında detaylı bilgiler verdi. TÜBÄ°TAK çalışmalarında bir noktaya yoÄŸunlaÅŸarak aşırılık ve karmaÅŸadan uzak durulması gerektiÄŸini vurgulayarak bir projenin baÅŸarı ölçütlerinden hareketle içeriÄŸin oluÅŸturulmasına yönelik stratejik bilgiler sundu.

Program sonunda Prof. Dr. Gamze Tanrıöver’e Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al tarafından teÅŸekkür belgesi takdim edildi.