Ana Sayfa
Duyurular
Rektör Prof. Dr. Hamza Al Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

REKTÖR PROF. DR. HAMZA AL AKADEMİK KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Fakültemizde kahvaltılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleÅŸtirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah DoÄŸan, Prof. Dr. Özer KöseoÄŸlu,  Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖÄŸütlü, SEAH BaÅŸhekimi Doç. Dr. Fikret Halis, Teknokent Müdürü Dr. Yakup KöseoÄŸlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay, Dekan Yardımcısı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Abdullah Uçar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fatih Altıntoprak ve çok sayıda öÄŸretim üyelesi katıldı.

 

Dekan Prof. Dr. OÄŸuz Karabay Akademik kurula katılımlarından dolayı Rektör Prof. Dr. Hamza Al ve ekibine teÅŸekkür ederek açılış konuÅŸmasını yaptı.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah DoÄŸan AraÅŸtırma Üniversitesi olma yolunda neler yapılması gerektiÄŸi hakkında bir sunum yaptı.

 

Rektör Al, “AraÅŸtırma üniversitesi olma hedefimiz var ve bu hedefe ulaÅŸmak için siz deÄŸerli Tıp Fakültesi mensuplarımızdan daha fazla destek bekliyoruz. AraÅŸtırma üniversitesi olma hedefimizi birlikte gerçekleÅŸtireceÄŸiz ve bunun için çok çalışmalıyız dedi. Rektör Al, Sakarya Üniversitesi’nin ilk 20 sıralamasına girme hedefine emin adımlarla ilerlediÄŸini belirtti. Rektör Al, üniversite olarak belirlenen hedefler doÄŸrultusunda AraÅŸtırma Dekanlığı gibi çeÅŸitli birimlerin kurulduÄŸunu ifade ederek, hedeflere ulaÅŸmak için bir bütün olarak hareket edilmesi gerektiÄŸini söyledi. Yedi gün yirmi dört saat telefonun ucundayım. Kapımız ardına kadar açık olacak.” dedi.

 

Rektör Prof. Dr. Hamza Al’ın öÄŸretim üyelerimizin sorularını da cevaplamasının ardından Rektör Al programdan ayrıldı. Rektör yardımcıları, AraÅŸtırma dekanlığı ve Tıp fakültesi dekanlığı ile birlikte Doç. Dr. Gamze Güney Eskiler rehberliÄŸinde SÜDETAM binasında incelemelerde bulunuldu.