Ana Sayfa
Duyurular
Uluslararası Katılımlı Yara Bakım Kursu

ULUSLARARASI KATILIMLI YARA BAKIM KURSU

Sakarya Üniversitesi, küresel çapta faaliyet gösteren ve yara konusunda kurslar düzenleyen IHM International (Austria) ile iÅŸbirliÄŸi protokolü imzaladı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Alper Erkin koordinatörlüÄŸünde, uluslararası katılımlı olarak düzenlenen ‘Yara Kursu’ 8 Mayıs Pazartesi günü baÅŸladı. IHM European Academy of Asciences and Arts (easa)’in resmi partnerliÄŸinde yara eÄŸitimi almak isteyen ulusal ve uluslararası saÄŸlık profesyonellerin katıldığı kurs 13 Mayıs Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Kursun ilk gününde, Prof. Dr. Hamza Al, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay, Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof. Dr. Aziz ÖÄŸütlü, Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Prof. Dr. Fikret Halis, IHM ‘ den Prof. Dr. Thomas Eberlein ve IHM Genel Sekreteri Stefan Bergmann, Tıp Fakültesi öÄŸretim üyesi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Alper Erkin, Uluslararası Ofis Koordinatörü ÖÄŸr. Gör. Dr. Tuba Tatar ve kursiyerlerin katılımı ile bir yemek organizasyonu düzenlendi.

IHM International ile imzalanan protokolle tıp alanında gerçekleÅŸtirilecek çalışmaların ilki niteliÄŸinde olan Yara Bakımı ve Yönetimi Temel Kursu sonrasında tüm katılımcılara uluslararası geçerliliÄŸe sahip sertifika takdim edilecek.

FotoÄŸraflar