Ana Sayfa
Duyurular
Makale Sunumu

MAKALE SUNUMU

Hülasa Hekimlik ÖÄŸrenci TopluluÄŸu tarafından 18 Mayıs PerÅŸembe günü düzenlenen Hekim Gözünden etkinliÄŸinin konuÄŸu SAÜ Tıp Fakültesi Endokrinoloji ABD’dan Doç. Dr.Taner Demirci Good Clinical Researcher konulu Makale Sunumu ile katıldı. Online olarak gerçekleÅŸtirilen toplantıya 44 öÄŸrencinin katılımıyla gerçekleÅŸtirildi.


Etkinlikte Doç. Dr. Tamer DEMÄ°RCÄ°  yazımında kendisinin de yer aldığı “Glycemic responses to whole grain sourdough bread versus refined white bread in patients with gestational diabetes” makalesinin içeriÄŸini bizlerle paylaÅŸtı..


Makale konusunun yanında makale yazma üzerine verilen teknik anlamdaki bilgiler pek çok öÄŸrencinin ilgisini çekti. Etkinlik süresince arkadaÅŸlarımız tarafından sorulan sorular sunuma zenginlik kattı. Makale yazarken hipotez kurma ve bir çalışmanın kurgulanma sürecine tanıklık etmek geleceÄŸin hekimleri ve bilim insanları olarak bizleri çok heyecanlandırdı, bilime katkı yapmak noktasında bizleri teÅŸvik etti. EtkinliÄŸimiz yaklaşık olarak 1.5 saat sürdü.

 

FotoÄŸraflar