Ana Sayfa
Duyurular
Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 EÄŸitim ÖÄŸretim Dönemi mezuniyet töreni 22 Haziran 2023 PerÅŸembe günü SAÜ Esentepe Kampüsü Stadyum’da yapıldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin BüyükokuroÄŸlu, Dr. ÖÄŸretim Üyesi Abdullah Uçar, Sakarya Vali yardımcısı Ersin EmiroÄŸlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah DoÄŸan ve Prof. Dr. Özer KöseoÄŸlu, Rektörlük Genel Sekreteri Abdulkadir Altınsoy, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vefik Arıca, Ä°lahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Bostancı, Sakarya Gençlik ve Spor Ä°l Müdürü Nevzat Ä°nanç, Sakarya Ä°l SaÄŸlık Müdürü Prof.Dr. Aziz ÖÄŸütlü, Sakarya Tabip Odası BaÅŸkanı Dr. Fırat Karadeniz, SEAH BaÅŸhekim Yardımcısı Dr. Kayhan Özdemir ve Gençlik ve Spor Ä°l MüdürlüÄŸü Yurt Ä°dare Åžube Müdürü Nuri Alkan mezuniyet törenini teÅŸrif ettiler. 

Yeni mezun hekimlerimizin alana daveti ve yürüyüÅŸlerini gerçekleÅŸtirmelerinin ardından saygı duruÅŸu ve istiklal marşı ile tören programı baÅŸladı. Fakülte birincisi Ä°pek Aslı Kurt’un konuÅŸması, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay’ın açılış konuÅŸması ile baÅŸlayan törende protokol konuÅŸmalarının ardından öÄŸrencilik dönemindeki fotoÄŸraflardan oluÅŸan video gösterimi yapılarak diploma takdimine geçildi. 

Fakülteyi derece ile bitiren Ä°pek Aslı Kurt, Muhammed Yunus Balaman ve Funda TaÅŸkın’a diplomalarını sırasıyla Sakarya Vali yardımcısı Ersin EmiroÄŸlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah DoÄŸan ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay takdim ettiler. 

Yeni mezun hekimlerin diplomalarını hocalarından almalarının ardından Acil Tıp DerneÄŸi’nin Yılın En BaÅŸarılı Ä°ntörn Doktoru ödülü de Ä°pek Aslı Kurt’a Prof. Dr. Yusuf Yürümez tarafından takdim edildi. 

Son kısımda Mezuniyet Töreni Düzenleme Kurulu koordinatörü Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Abdullah Uçar’ın ‘’HekimliÄŸe HoÅŸgeldin’’ konuÅŸmasının ardından kep atmak için geri sayım baÅŸladı ve ailelerin çoÅŸkulu ve heyecanlı katılımı ile yeni mezunlarımızın kepleri göklerle buluÅŸtu.