Ana Sayfa
Duyurular
SAÜ Tıp Fakültesi Hekimliğe Merhaba Etkinliği Gerçekleşti!
SAÜ Tıp Fakültesi Hekimliğe Merhaba Etkinliği Gerçekleşti!

SAÜ Tıp Fakültesi Hekimliğe Merhaba Etkinliği Gerçekleşti!

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2023 yılında mezun olacak intörn öÄŸrencilerimizin mezuniyet sonrasında sahada karşılaÅŸabileceÄŸi muhtemel zor durumları profesyonel bir ÅŸekilde yönetebilmesini kolaylaÅŸtırmak için hocalarımızın ve alandaki uzmanların son hatırlatmalarını yapacağı sunumları içeren SAÜ Tıp Fakültesi HekimliÄŸe Merhaba EtkinliÄŸi ilk kez 19-21 Haziran 2023 tarihinde gerçekleÅŸti. 

Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öÄŸretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Orhan, Halk SaÄŸlığı Anabilim Dalı öÄŸretim üyesi ve dekan yardımcısı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Abdullah Uçar, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öÄŸretim üyesi ve fakülte dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay’ın koordinatörlüÄŸünde düzenlenen etkinlikte fakültemizin deÄŸerli hocaları kendi alanlarındaki son hatırlatmaları 20 dakika içinde özetleyecek ÅŸekilde öÄŸrencilerimize sundu ve ardınan 10 dakikalık soru cevap kısmı ile mezuniyetten önce son sorular cevaplarını buldu. 

Etkinlik kapsamında fakültemizin kendi alanında yetkin pek çok öÄŸretim üyesi öÄŸrencilerimizle son bir veda dersi yapma, öÄŸrencilerimiz de hocalarına emekleri için teÅŸekkür etme fırsatı bulmuÅŸ oldu. GelenekselleÅŸerek her yıl düzenlenmesi beklenen etkinlik, hem öÄŸretim üyeleri, hem öÄŸrencilerden yüksek beÄŸeni topladı. 

FotoÄŸraflar