Ana Sayfa
Duyurular
SAU Tıp Fakültesi İntörnlüğe Merhaba Eğitimi Gerçekleşti

SAU TIP FAKÜLTESİ İNTÖRNLÜĞE MERHABA EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023-2024 yılında intörnlüÄŸe yeni baÅŸlayan dönem 6 öÄŸrencilerimize yönelik bir oryantasyon eÄŸitimi gerçekleÅŸtirildi.  Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları AD. öÄŸretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Orhan, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD. öÄŸretim üyesi ve fakülte dekanı Prof. Dr. OÄŸuz Karabay ve Halk SaÄŸlığı AD. Dr. ÖÄŸr. Üyesi Abdullah Uçar'ın koordinatörlüÄŸünde düzenlenen etkinlikte açılış konuÅŸmalarının ardından Tıp EÄŸitimi BaÅŸkoordinatörü Prof. Dr. Mustafa Ä°hsan USLAN tarafından UÇEP ve SAÜ Tıp Fakültesi Ä°ntörn Yönergesi hakkında bilgi verildi. Programın sabah oturumunda Doç. Dr. Mehmet Fatih ORHAN Ä°ntörn Hekimin Dijital Alet Çantası, Uzm. Dr. Kayhan ÖZDEMÄ°R SaÄŸlıkta Åžiddet ve Beyaz Kod, Prof. Dr. Esra YAZICI SaÄŸlık Hizmetinde Empati, Doç. Dr. Onur KARAKAYALI Acil Tıp hakkında bilgilendirme yaptı. 


ÖÄŸlenden sonra gerçekleÅŸtirilen oturumlarda ise Uzm. Dr. Erkut ETÇÄ°OÄžLU Aile HekimliÄŸi, Dr. ÖÄŸr. Üyesi AyÅŸe Tekin YILMAZ Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları, Doç. Dr. Zülfü BAYHAN Genel Cerrahi, Prof. Dr. Hasan Çetin EKERBÄ°ÇER Halk SaÄŸlığı, Doç. Dr. Selçuk YAYLACI Ä°ç Hastalıkları, Dr. ÖÄŸr. Üyesi Osman KÖSE Kadın Has. ve DoÄŸum ve son olarak Doç. Dr. Ahmet Bülent YAZICI Ruh SaÄŸlığı ve Hast. Konularında bilgilendirme yaptılar.

Program sonunda dekanımız Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY ve Doç. Dr. Mehmet Fatih ORHAN,  gerçekleÅŸtirilen eÄŸitim hakkında öÄŸrencilerin düÅŸüncelerine, bir sonraki eÄŸitim için beklentilerine ve  isteklerine yönelik geri bildirimlerini aldı.  Program  soru cevap kısmı ile son buldu.