Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemize Hoşgeldiniz
FAKÃœLTEMÄ°ZE HOÅžGELDÄ°NÄ°Z

FAKÃœLTEMÄ°ZE HOÅžGELDÄ°NÄ°Z

DeÄŸerli öÄŸrencimiz,

 

Öncelikle sizi tebrik ediyorum.

 

Aldığınız puanla ülkemizin en iyi tıp fakültelerinden biri olan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eÄŸitim görme hakkını kazandınız.

 

Kazandığınız bu fakülte sizi iyi bir hekim yapacağı gibi problematik ve zor durumları profesyonel bir yaklaşımla yönetebilecek lider özelliklerini de size kazandırmayı amaçlamaktadır.

 

DeÄŸerli öÄŸrencimiz, SAÜ Tıp Fakültesindeki ilk 3 yılda teorik dersleriniz Esentepe kampüsünde, laboratuvar ve pratik eÄŸitimlerimiz ise Korucuk’taki Morfoloji binasında gerçekleÅŸtirilecektir. Lütfen barınma planlarınızı yaparken bu bilgiyi dikkate alınız.

 

4., 5. ve 6. sınıflarda ise fakültemizin çeÅŸitli kampüslerinde bulunan hastanelerde eÄŸitim alacaksınız.  Tıp eÄŸitimiz için oldukça iddialıyız, sizleri iyi bir hekim olarak yetiÅŸtirmek için fakültemizde tüm imkânları sizlerin kullanımına sunacağız.

 

Bununla birlikte sizlerin bilimsel araÅŸtırma projelerinde (Örn. TÜBÄ°TAK 2209 Projeleri) yer alması, bilimsel proje kültürünün öÄŸrencilikten itibaren edinilmesi için kritik öneme sahiptir.

 

DeÄŸerli öÄŸrencilerimiz, Tıp Fakültesi 1. Sınıf öÄŸrencilerimizin eÄŸitim dönemi 02 Ekim 2023 tarihi itibari ile baÅŸlayacaktır.

 

Sizleri tekrar kutluyor, sizleri hep destekleyen ailelerinizi bu başarınızdan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Sağlıcakla kalın.

 

Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY / Tıp Fakültesi Dekanı