Tıp Fakültesine Merhaba 2023

TIP FAKÃœLTESÄ°NE MERHABA - 2023

Fakültemizi bu yıl kazanan Dönem 1 öÄŸrencilerine yönelik oryantasyon eÄŸitimi Sakarya Üniversitesi Turgut ÖZAL Kültür ve Kongre Merkezi 4 no’lu salonda yapıldı.

Tıbbi Biyoloji AD. ÖÄŸr. Üyesi Doç. Dr. Asuman Deveci ÖZKAN hocamızın açılışını yaptığı programa Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL, Rektör Yrd. Prof. Dr. Özer UYGUN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY ve dönem 1 öÄŸrencileri katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı ile baÅŸlayan programda açılış konuÅŸmasını Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL ve ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. OÄŸuz KARABAY gerçekleÅŸtirdi. Sakarya BüyükÅŸehir Belediyesi'nden Hülya RAHMAN tarafından Sakarya ÅŸehri öÄŸrencilerimize tanıtıldı. Dönem 4 öÄŸrencimiz Zeynep Sare GÖKAN Esentepe Kampüsü'nü tanıtan sunumunu gerçekleÅŸtirdi. Doç. Dr. Asuman Deveci ÖZKAN ve Dr. ÖÄŸr. Üyesi Enes SARIGEDÄ°K hocalarımız fakültemiz hakkında genel bilgiler verdiler. ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri biriminden Vildan OKTAR ve Zeynep EMÄ°R öÄŸrencilerin tabi oldukları kurallar ve eÄŸitim öÄŸretimin mevzuatta belirtilen prensipleri hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Programın ikinci kısmında gönüllü öÄŸrencilerimiz Muhammed Mustafa Önen , OÄŸuzhan Bayrak , Zeynep Sare Gökan , Bilal Tombul , Muhammed Ekrem Yılmaz, Muhammed Miraç EroÄŸlan , Ä°rem Beyzanur Demir, Harun Huseynli, Emir KaÄŸan BoztaÅŸ , Hediye nur bilgili, Seyid Muhammed Yusuf Ä°ptaÅŸ, Ä°smet Eren Hız, Hakan Saka, ,Furkan Åžahin , Ömer Bakaç , Selin Zeynep Özçelikve Berre Asar tarafından fakültemizi yeni kazanan öÄŸrencilerimiz gruplara ayrılarak Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü, SEAH Korucuk Kampüsü ve SAÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası tanıtım turları gerçekleÅŸtirilmesinin ardından program sona erdi.

Etiketler :

Tıp Fakültesine Merhaba,