Öğrencilerimiz Büyükşehir Atıksu Tetsislerini Ziyaret Etti

ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜKŞEHİR ATIKSU TETSİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk SaÄŸlığı öÄŸrencilerini staj eÄŸitimleri kapsamında gezdiren ekipler, Karaman Atık Su Artıma Tesisi ve Hızırilyas Ä°çme Suyu Arıtma Tesisi hakkındaki bilgileri yerinde paylaÅŸtı.

Alanında uzman personelden suyun yolculuÄŸu hakkında bilgiler edinen öÄŸrenciler aynı zamanda merak ettiklerini de sorma imkanı buldu.

EÄŸitime önem veriyoruz

Kurum tarafından yapılan açıklamada ise,

“EÄŸitime verdiÄŸimiz deÄŸer ile öÄŸrencilerimizi tesislerimizde ağırlamaktan ve onların su konusunda bilinçlenmesini saÄŸlamaktan oldukça memnunuz. Suyun tüm yolculuÄŸunu son teknoloji sayesinde ekranlardan takip eden öÄŸrenciler aynı zamanda tesislerimizin temizliÄŸine ve saÄŸlıklı arıtım aÅŸamasına da tanıklık etti. Su ve enerji konusunda öÄŸrenmek ve bilinçli birer birey olmak isteyen tüm öÄŸrencilerimize kapımız her zaman açık” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: MEDYABAR