Iı. Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Geleceğin Tıbbı Kongresi

II. ULUSLARARASI KATILIMLI V. ULUSAL GELECEĞİN TIBBI KONGRESİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi AraÅŸtırma TopluluÄŸu (SAÜTTAT) olarak, 4-6 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleÅŸtireceÄŸimiz II. Uluslararası Katılımlı ve V. Ulusal GeleceÄŸin Tıbbı Kongresi'ni sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

3 gün sürecek dolu dolu ve hem öÄŸrenip hem eÄŸleneceÄŸimiz programımızı sizlerle paylaÅŸmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu yıl da birbirinden deÄŸerli hocalarımızın katılımıyla ''geleceÄŸin tıbbına'' dair birçok çalışma alanı hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacağınız kongremizde, bilimsel programın yanı sıra farklı yetkinlikleri kazandırmayı amaçlayan atölyeler ve sosyal program yer alıyor. Ä°lham verici onur konuklarını, alanında yetkin akademisyenleri ve öÄŸrencileri bir araya getirecek iki günlük bilimsel ve sosyal programın ardından kongremizin bitiÅŸini taçlandıracak ve bahar ÅŸenliÄŸi havasında geçecek bir gala yemeÄŸi ve rafting etkinliÄŸi sizleri bekliyor olacak. Ä°lgili programlara ait baÅŸvuru dönemi ve detayları, ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. O zamana kadar bizleri takip etmeyi ve ÅŸimdiden bizi ajandanıza eklemeyi unutmayın:)

Samimi ve azimli ekibimizle sizlerle buluÅŸmak için sabırsızlanıyoruz.
Herhangi bir sorunuz olduÄŸu durumda bize her zaman ulaÅŸabilirsiniz:
sauttatkongre@gmail.com

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın:
Linkedin: Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi AraÅŸtırma TopluluÄŸu (SAÜTTAT)
Instagram: @sauttatkongre
X: @sauttatkongre