Iı. Uluslararası Katılımlı V. Ulusal Geleceğin Tıbbı Kongresi

II. ULUSLARARASI KATILIMLI V. ULUSAL GELECEĞİN TIBBI KONGRESİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Araştırma Topluluğu (SAÜTTAT) olarak, 4-6 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz II. Uluslararası Katılımlı ve V. Ulusal Geleceğin Tıbbı Kongresi'ni sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

3 gün sürecek dolu dolu ve hem öğrenip hem eğleneceğimiz programımızı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu yıl da birbirinden değerli hocalarımızın katılımıyla ''geleceğin tıbbına'' dair birçok çalışma alanı hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacağınız kongremizde, bilimsel programın yanı sıra farklı yetkinlikleri kazandırmayı amaçlayan atölyeler ve sosyal program yer alıyor. İlham verici onur konuklarını, alanında yetkin akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirecek iki günlük bilimsel ve sosyal programın ardından kongremizin bitişini taçlandıracak ve bahar şenliği havasında geçecek bir gala yemeği ve rafting etkinliği sizleri bekliyor olacak. İlgili programlara ait başvuru dönemi ve detayları, ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. O zamana kadar bizleri takip etmeyi ve şimdiden bizi ajandanıza eklemeyi unutmayın:)

Samimi ve azimli ekibimizle sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.
Herhangi bir sorunuz olduğu durumda bize her zaman ulaşabilirsiniz:
sauttatkongre@gmail.com

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın:
Linkedin: Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Araştırma Topluluğu (SAÜTTAT)
Instagram: @sauttatkongre
X: @sauttatkongre