Psikiyatri Deneyim Paylaşımı

PSÄ°KÄ°YATRÄ° DENEYÄ°M PAYLAÅžIMI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD ile 18 - 19 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi’nde “Psikiyatri Deneyim Paylaşımı” adı altında karşılıklı etkinlikler gerçekleÅŸtirildi.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD öÄŸretim üyesi Prof. Dr. Esra Yazıcı ve ekibi Kocaeli Üniversitesi Konferans Salonunda “Prinetal Dönemde Psikiatrik Bozukluklar ve Tedavi” ile ilgili poliklinik deneyimlerini anlatırken, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD öÄŸretim üyesi Prof. Dr. Aslıhan Polat ve ekibi ise “Cinsiyet KimliÄŸi ve Transgender Birimi Uygulamaları” konularında poliklinik deneyimlerini paylaÅŸtılar.