Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Yeni Görevine Başladı

DEKAN YARDIMCISI DOÇ. DR. KAYHAN ÖZDEMİR YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine Cerrahi Tıp Bilimleri, Genel Cerrahi AD. öÄŸretim üyesi, Doç. Dr. Kayhan ÖZDEMÄ°R getirildi.

Doç. Dr. Kayhan ÖZDEMÄ°R kimdir?

1986 Mersin/Tarsus doÄŸumlu Dr. Kayhan Özdemir; 2014 yılında Ä°stanbul Üniversitesi Ä°stanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olarak Tıp Doktoru, 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Uzmanlık EÄŸitimini tamamlayarak, Genel Cerrahi Uzmanı unvanlarını almıştır. Daha önce farklı kurumlarda hastane yöneticiliÄŸi ve Sakarya Üniversitesi EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’nde de baÅŸhekim yardımcılığı gibi idari görevlerde bulunan Dr. Kayhan Özdemir obezite ve meme-endokrin cerrahisi alanlarında uluslararası bilimsel çalışmalara katkıda bulunarak, 2023 yılında doçentlik unvanını almıştır. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda öÄŸretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Kayhan Özdemir 06.05.2024 tarihi itibariyle fakültemizde dekan yardımcısı olarak göreve baÅŸlamıştır.