Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kayhan Özdemir Yeni Görevine Başladı

DEKAN YARDIMCISI DOÇ. DR. KAYHAN ÖZDEMİR YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine Cerrahi Tıp Bilimleri, Genel Cerrahi AD. öğretim üyesi, Doç. Dr. Kayhan ÖZDEMİR getirildi.

Doç. Dr. Kayhan ÖZDEMİR kimdir?

1986 Mersin/Tarsus doğumlu Dr. Kayhan Özdemir; 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olarak Tıp Doktoru, 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda Uzmanlık Eğitimini tamamlayarak, Genel Cerrahi Uzmanı unvanlarını almıştır. Daha önce farklı kurumlarda hastane yöneticiliği ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde de başhekim yardımcılığı gibi idari görevlerde bulunan Dr. Kayhan Özdemir obezite ve meme-endokrin cerrahisi alanlarında uluslararası bilimsel çalışmalara katkıda bulunarak, 2023 yılında doçentlik unvanını almıştır. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Kayhan Özdemir 06.05.2024 tarihi itibariyle fakültemizde dekan yardımcısı olarak göreve başlamıştır.