Dekanımız Südetamı Ziyaret Etti

DEKANIMIZ SÃœDETAMI ZÄ°YARET ETTÄ°

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih ALTINTOPRAK, Dekan Yrd. Doç. Dr. Kayhan ÖZDEMÄ°R ve Fakülte Sekreteri Kerim Ä°SEN Deneysel Tıp Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezini (SÜDETAM) ziyaret etti. Dekan ve ekibi ziyarette yürütücülüÄŸünü Doç. Dr. Gamze Güney ESKÄ°LER’in yaptığı Kanser AraÅŸtırmaları ve Nanotıp Laboratuvarlarını, Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hüseyin ÇAKIROÄžLU ile Deney Hayvanları Ünitesini, Doç. Dr. Özcan BUDAK ile Histoloji ve Embriyoloji Lab., ÖÄŸr. Gör. Gülay ERMAN ile SaÄŸlık Hiz Uygulama ve AraÅŸtırma SaÄŸlık Hizmetleri EÄŸitim Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi ve diÄŸer laboratuvarları gezerek sorunları, geleceÄŸe yönelik yapılması gerekenleri, ihtiyaçları not ederek bilgi alışveriÅŸinde bulundular.