Fıtık Cerrahi Günleri

FITIK CERRAHÄ° GÃœNLERÄ°

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Türk Cerrahi DerneÄŸi iÅŸ birliÄŸi ile Fıtık Cerrahi Günleri-Canlı Cerrahi Kursu 08 Haziran 2024 Cumartesi günü Sakarya EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi Merkez Konferans salonunda düzenlendi. Kursa 544’ü online, 41’i fiziki olmak üzere ulusal düzeyde 585 genel cerrahi uzmanı katılım saÄŸladı. Ä°lk olarak Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatih Altıntoprak ve Türk Cerrahi DerneÄŸi baÅŸkanı Prof.Dr.Ahmet Serdar Karaca tarafından yönetilen teorik oturumlara Doç.Dr.Emrah Akın, Dr.ÖÄŸretim Üyesi Metin Åženol, Doç.Dr. Akın Fırat Kocaay, Doç.Dr.Serhan Yılmaz ve   Doç.Dr.Ali Sapmaz sunumlarıyla katkıda bulundu. Ä°kinci bölümde Doç.Dr.Emrah Akın ve Dr.ÖÄŸretim Üyesi Metin Åženol ekipleriyle iki adet ameliyatı canlı ve interaktif olarak gerçekleÅŸtirdi.