Fıtık Cerrahi Günleri

FITIK CERRAHİ GÜNLERİ

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Türk Cerrahi Derneği iş birliği ile Fıtık Cerrahi Günleri-Canlı Cerrahi Kursu 08 Haziran 2024 Cumartesi günü Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Merkez Konferans salonunda düzenlendi. Kursa 544’ü online, 41’i fiziki olmak üzere ulusal düzeyde 585 genel cerrahi uzmanı katılım sağladı. İlk olarak Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fatih Altıntoprak ve Türk Cerrahi Derneği başkanı Prof.Dr.Ahmet Serdar Karaca tarafından yönetilen teorik oturumlara Doç.Dr.Emrah Akın, Dr.Öğretim Üyesi Metin Şenol, Doç.Dr. Akın Fırat Kocaay, Doç.Dr.Serhan Yılmaz ve   Doç.Dr.Ali Sapmaz sunumlarıyla katkıda bulundu. İkinci bölümde Doç.Dr.Emrah Akın ve Dr.Öğretim Üyesi Metin Şenol ekipleriyle iki adet ameliyatı canlı ve interaktif olarak gerçekleştirdi.