Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hacer Efnan Melek Arsoy Görevine Başladı

DEKAN YARDIMCISI DR. ÖĞR. ÜYESİ HACER EFNAN MELEK ARSOY GÖREVİNE BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine Tıp Fakültesi Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öÄŸretim üyesi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hacer Efnan MELEK ARSOY getirildi.

Dr. H. Efnan MELEK ARSOY kimdir?

Ankara doÄŸumlu olan Dr. H. Efnan MELEK ARSOY, 2007 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup, Ufuk Üniversitesi / Ankara Üniversitesi’nde Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları uzmanlık eÄŸitimini tamamlamıştır. Ä°stanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde doktora öÄŸrencisiyken SaÄŸlık Kurumları Ä°ÅŸletmeciliÄŸi eÄŸitimini almıştır.  Koç Üniversitesi ve farklı hastanelerde uzman hekimlik ve Sakarya Üniversitesi EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’nde baÅŸhekim yardımcılığı gibi idari görevlerin yanı sıra Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları Servis sorumlusu, Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları staj koordinatörü olarak çalışmıştır.