Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hacer Efnan Melek Arsoy Görevine Başladı

DEKAN YARDIMCISI DR. ÖĞR. ÜYESİ HACER EFNAN MELEK ARSOY GÖREVİNE BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hacer Efnan MELEK ARSOY getirildi.

Dr. H. Efnan MELEK ARSOY kimdir?

Ankara doğumlu olan Dr. H. Efnan MELEK ARSOY, 2007 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olup, Ufuk Üniversitesi / Ankara Üniversitesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde doktora öğrencisiyken Sağlık Kurumları İşletmeciliği eğitimini almıştır.  Koç Üniversitesi ve farklı hastanelerde uzman hekimlik ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı gibi idari görevlerin yanı sıra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servis sorumlusu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları staj koordinatörü olarak çalışmıştır.