Rektör Prof. Dr. Hamza Al Öğretim Üyelerimizi Kabul Etti

REKTÖR PROF. DR. HAMZA AL ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİ KABUL ETTİ

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Barış HORZUM, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih ALTINTOPRAK, Dekan Yrd. Kayhan ÖZDEMÄ°R, Dekan Yrd. Dr. ÖÄŸr. Üyesi Hacer Efnan Melek ARSOY ve üniversitemizin AraÅŸtırma Üniversitesi olma yolunda yayın ve projeleriyle üniversitemize destek olan öÄŸretim üyelerimizle kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Rektör Prof. Dr. Hamza AL, AraÅŸtırma Üniversitesi olma yolunda bu tür baÅŸarıların çok önem arz ettiÄŸine deÄŸinerek çalışmaların ileriki dönemlerde de örnek teÅŸkil ederek sürmesini beklediklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamza AL proje yapan öÄŸretim üyelerini tebrik ederek baÅŸarılar diledi.

AraÅŸtırma üniversitesi olma yolunda yayınların önemine dikkat çekilirken, Sakarya Üniversitesi yayın koordinatörü Prof. Dr. Mahmut AkyiÄŸit tarafından üniversitemizin saÄŸladığı yayın destekleriyle alakalı bir sunum gerçekleÅŸtirildi.