Tıp Fakültesine Merhaba 2024 Gerçekleşti

TIP FAKÜLTESİNE MERHABA 2024 GERÇEKLEŞTİ

Fakültemizi bu yıl kazanan Dönem 1 öÄŸrencilerine yönelik oryantasyon eÄŸitimi Sakarya Üniversitesi Turgut ÖZAL Kültür ve Kongre Merkezi Prof. Dr. Nevzat KOR salonunda yapıldı.

Tıbbi Biyoloji AD. ÖÄŸr. Üyesi Doç. Dr. Asuman Deveci ÖZKAN hocamızın açılışını yaptığı program saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı ile baÅŸladı. Açılış konuÅŸmasını Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih ALTINTOPRAK gerçekleÅŸtirdi. Dönem 5 öÄŸrencimiz Zeynep Sare GÖKAN Esentepe Kampüsü'nü ve Muhammed Miraç EROÄžLAN ise Sakarya ilini tanıtan sunumunu gerçekleÅŸtirdiler. Doç. Dr. Asuman Deveci ÖZKAN fakültemiz hakkında genel bilgiler, Prof. Dr. Ünal ERKORKMAZ Ölçme deÄŸerlendirme hakkında kısa bilgiler verdiler. Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi hakkında Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi Koordinatör Abdullah BALABAN, Tıp Fakültesi  ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri biriminden  Zeynep EMÄ°R öÄŸrencilerin tabi oldukları kurallar ve eÄŸitim öÄŸretimin mevzuatta belirtilen prensipleri hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Programın ikinci kısmında gönüllü öÄŸrencilerimiz Ahmet Aksu, Ahmet Hamza YaÄŸmur, Ali ArmaÄŸan, Ali Eren Dede, Bade EriÅŸir, Canip Beytullah Tokmak, Dilara Åžen, Furkan Mert Karabıyık, KürÅŸat Yusuf Ä°nanoÄŸlu, Rabia Yasav, Taha Eren, YaÄŸmur ÅžiÅŸman, YiÄŸit Efe Sönmezışık, Ahmet Körmen, Alperen ArslantaÅŸ, Hatice ÇiÄŸdem Kılıç, Rabia Aydeniz, Miraç EroÄŸlan, Zeynep Sare Gökan fakültemizi yeni kazanan öÄŸrencilerimizin liderliÄŸinde gruplara ayrılarak Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü, SEAH Korucuk Kampüsü ve SAÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası tanıtım turları gerçekleÅŸtirilmesinin ardından program sona erdi.