Tıp Fakültesi Öğrencileri 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'nde Diyabet ve Hipertansiyon Etkinliği Düzenledi

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ 14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ'NDE DİYABET VE HİPERTANSİYON ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

14 Kasım Dünya  Diyabet Günü dolayısıyla Tıp Fakültesi öÄŸrencileri Serdivan AVM de bir etkinlik düzenledi. ÖÄŸrenciler,  AVM içinde tahsis edilen bir yerde stand kurarak vatandaÅŸlara diyabet, kan ÅŸekeri ve hipertansiyon konularında bilgi verdiler.  YoÄŸun bir ilginin gözlendiÄŸi etkinlik büyük beÄŸeni topladı. Ayrıca 2 öÄŸretim üyesinin danışmanlığında gönüllü vatandaÅŸlardan kan ÅŸekeri ve tansiyon ölçümü de yapıldı.

Tıp Fakültesi adına Doç. Dr. Birsen Aydemir ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar ve  Tıp Fakültesi öÄŸrencileri gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ve bu gibi aktivitelere devam edeceklerini belirttiler.