Prof. Dr. Fehmi Çelebi SAÜ Vakfı Meslek Tanıtım Günleri'nde

PROF. DR. FEHMİ ÇELEBİ SAÜ VAKFI MESLEK TANITIM GÜNLERİ'NDE

Prof.Dr. Vahdettin Sevinç’in startını verdiÄŸi ,SAÜ Vakfı Özel Anadolu Lisesi’nin düzenlediÄŸi “Meslek Tanıtım Günleri” 4-11 Aralık 2012 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi öÄŸretim üyeleri ve veli katılımıyla gerçekleÅŸecek.“

Meslek Tanıtım Günleri”nde tanıtımlar , meslek sahibi veliler ve bu eÄŸitimi veren üniversite hocaları tarafından yapılacak. Okul Müdürü Yunus  Emre Ersoy tanıtım tarihlerini aÅŸağıdaki gibi açıkladı.

4 Aralık 2012 Salı günü yapılacak Fen alanına dahil olan mesleklerin tanıtımına konuÅŸmacı olarak SAÜ Metalurji ve Malzeme MühendisliÄŸi Fakültesinden Prof.Dr. Åžaduman Åžen , Eczacı Ebru Bilgen , SAÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ce Cerrahi Tıp Bilimleri bölüm baÅŸkanı Prof.Dr. Fehmi Çelebi katılacaklar.

11 Aralık 2012 Salı günü yapılacak TM alanına dahil olan mesleklerin tanıtım gününde Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık , Cumhuriyet Savcısı Yakup Özdemir ,Garanti Bankası Müdürü Hidayet Fındıklar   meslekleriyle ilgili öÄŸrencilere bilgi verecekler.

ÇARK HABER