Öğrencilerimize (umke) Eğitimi
ÖĞRENCİLERİMİZE (UMKE) EĞİTİMİ

Sakarya GYYD olarak bu sene bir ilke imza attık ve GYYD UMKE Kampı düzenledik. Programımız 3 günlük teorik ve pratik derslerin ardından 2 günlük çadır kampı olmak üzere iki aÅŸamadan oluÅŸtu. Teorik dersler Sakarya Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleÅŸirken çadır kampımız Sapanca Yanık Sivil Savunma Merkezinde gerçekleÅŸti. Kampımızın 2. akÅŸamı sayın Dekanımız Prof.Dr. Ramazan Akdemir, Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr. Nureddin Cengiz ve Prof.Dr. Mehmet Emin BüyükokuroÄŸlu, danışman hocamız Kamu Hastaneler BirliÄŸi Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih SaÄŸlam, stajyer ve intörn doktorlarımız ziyaretimize geldiler. Kampımızın en sıradışı kısmı ise son gecemizde saat 03:00te kamp boyunca yaptığımız enkaz çalışmalarını yapmak üzere tatbikata kaldırılmamızdı. Kesinlikle sonraki senelerde ve baÅŸka GYYDlerde yapılması gereken bir kamp.