Ana Sayfa
Duyurular
Inspıre Talks 4
INSPIRE TALKS 4

INSPIRE TALKS 4

Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu Dr. Mehmet Fuat ULUS ile Inspire Talks etkinliklerinin dördüncüsünü gerçekleÅŸtirdi. 

13 Aralık 2015 ÇarÅŸamba günü Tıp Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleÅŸtirilen etkinliÄŸe öÄŸrenci ve ÖÄŸretim Üyeleri geniÅŸ çaplı katılım gösterdiler. KonuÅŸmacı Dr. Mehmet Fuat ULUS katılımcılara hekimliÄŸin öneminden ve Amerikadaki hekimlik kavramı hakkında bilgiler sundu. Katılımcıların ilgi ile izledikleri seminer öÄŸrenciler tarafından çok yararlı bulundu. Dr. ULUS’nun tüm katılımcılara bir kitabını e-kitap olarak hediye etti program sonunda Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu adına Tıp Fakültesi 3. Sınıf ÖÄŸrencisi Fatma Nazife ALKIÅž ve  2. Sınıf öÄŸrencisi Erdem ÅžENTÜRK Dr. ULUS’a teÅŸekkür edip çiçek sundular.

Dr. Mehmet ULUS Kimdir?

Ä°stanbul Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Mehmet Fuat ULUS ihtisasını Warren State Hastanesinde Psikiyatri dalında tamamlamıştır. Amerikan Psikiyatri BirliÄŸi, Batı Pennsylvania Psikiyatri kuruluÅŸu ve Uluslararası Grup Psikoterapi DerneÄŸi üyesi olan Dr. ULUS American Board of Psychiatry and Neurology tarafından lisanslı uzman psikiyatristtir. Kırk yılı aÅŸkın bir süredir Amerika BirleÅŸik Devletlerinde çalışan Mehmet Fuat ULUS filmlerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini grup terapilerinde kullanmaktadır. “Sahadaki Goller YaÅŸamdaki Roller” adlı kitabında futboldaki olaylar ile yaÅŸamımızın paralelliÄŸi üzerinde durmuÅŸ ve sahada koÅŸan futbolcular ile günlük hayattaki koÅŸuÅŸturmalar arasında köprü kurarak yaÅŸamımızı daha iyiye yönlendirme konusundaki fikirlerini okuyucuya sunmuÅŸtur.

FotoÄŸraflar