Ana Sayfa
Duyurular
SAÜ Tıp Fakültesinden Kardiyologlara Canlı Yayın
SAÜ TIP FAKÜLTESİNDEN KARDİYOLOGLARA CANLI YAYIN

SAÜ TIP FAKÜLTESİNDEN KARDİYOLOGLARA CANLI YAYIN

Türk Kardiyoloji DerneÄŸi’nin her ay düzenli olarak gerçekleÅŸtirdiÄŸi “Bu hafta sizdeyiz” isimli organizasyonu bu ay Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleÅŸtirildi.

Telekonferans sistemi ile gerçekleÅŸtirilen Organizasyon Saü Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Nihal Özdemir, Prof. Dr. Harun Kılıç, Prof. Dr. Ersan Tatlı, Doç. Dr. Mustafa Tarık AÄŸaç, Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’ın katılımı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir’in moderatörlüÄŸünde yapıldı. Canlı yayında “2015 yılında kalp damar hastalıkları alanındaki son geliÅŸmeler” konusunda bilgiler aktarıldı.

Organizasyonu Türkiye’nin bütün hastanelerinde görev yapan kardiyoloji hekimleri de canlı yayınla takip ederek konu hakkında bilgiler aldı. Telekonferans ile Kardiyoloji Uzmanı ve Asistanları alanında uzman hekimlere soru sorma fırsatı da buldu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, Sürekli Tıp EÄŸitimi ve topluma daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Türk Kardiyoloji DerneÄŸi ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi iÅŸbirliÄŸinde ülkemizdeki 3500 Kardiyoloji Uzmanı ve asistanlarına yönelik bir eÄŸitim hizmeti olması, bu eÄŸitimin internet üzerinden canlı görüntülü olması ve katılımın yüksek olması katılımcılar için üst düzey bir faydalanmanın yanı sıra kurumumuz tanıtımı açısından da önem arzetmekte olduÄŸuna dikkat çekti.

25.12.2015-SAUTIP

FotoÄŸraflar