Inspırıng Talks 5 "prof. Dr. Elvan Özbek"
INSPIRING TALKS 5

INSPIRING TALKS 5 "Prof. Dr. Elvan ÖZBEK"

Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu tarafından gelenekselleÅŸtirilen     “Inspire Talks” buluÅŸmalarının 5.si , 23 Aralık 2015 tarihinde Saü Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji anabilim Dalı BaÅŸkanı Prof. Dr. Elvan Özbek ile gerçekleÅŸtirildi.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleÅŸen etkinliÄŸe öÄŸrenci ve akademisyenlerden geniÅŸ bir katılım oldu. Etkinlikte Prof. Dr. Elvan Özbek çocukluk yaÅŸamını, öÄŸrenim hayatını ve yaptığı projeleri öÄŸrencilerle paylaÅŸtı. Kendisine ilham kaynağı olan kiÅŸilerden ve olaylardan da bahseden Özbek hayat boyu öÄŸrenmenin ve bir doktor deÄŸil de hekim olarak yetiÅŸmenin ne kadar önemli olduÄŸundan da bahsetti.

Bu keyifli sunumun ardından Prof. Dr. Elvan Özbek, yapılan çekiliÅŸle emeÄŸinin geçtiÄŸi iki kitabı katılımcılara hediye etti. Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu ise TEMA iÅŸbirliÄŸiyle Elvan Özbek adına Çanakkale Hatıra Ormanına dikilen fidanları temsil eden belgeyi kendisine takdim ettiler.

27.12.2015 - SAUTIP