Ana Sayfa
Duyurular
"1 Hekim 1 Hayat" Prof. Dr. Ramazan Akdemir

"1 HEKÄ°M 1 HAYAT" Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu tarafından gerçekleÅŸtirilen 1 Hekim 1 Hayat etkinliÄŸinin bu ay ki konuÄŸu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R’di. Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu adına açılış konuÅŸmasını yapan Dönem 3 öÄŸrencisi Erdem ÅžENTÜRK her ay  düzenledikleri ve öÄŸrenciler açısından verimli geçen bu etkinliklerin sürekli devam edeceÄŸini belirtti.

Açılış konuÅŸmasının ardından etkinliÄŸin bu ayki konuÄŸu dekan Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R hazırlamış olduÄŸu sunum eÅŸliÄŸinde konuÅŸmalarına baÅŸladı. DoÄŸduÄŸu günden bugüne kadar geçen süredeki yaÅŸadıkları, eÄŸitim süreci ve zorluklar hakkında bilgi veren Prof. Dr. AKDEMÄ°R, o zamanki ÅŸartlar ile bugünkü ÅŸartlar arasında çok farklılıklar olduÄŸunu söyledi. Bu zor süreçte çok çalıştığını ve hiç bir zaman negatif düÅŸünmediÄŸini dile getiren Prof. Dr. AKDEMÄ°R, düzenli çalışarak okulu 1. likle bitirdiÄŸini söyledi. EÄŸitim sürecinden sonraki süreçte düzenli çalışmaya devam ettiÄŸini söyleyen Prof. Dr. AKDEMÄ°R, akademik geliÅŸim sürecinde bunun meyvelerini topladığını ama teknolojinin devamlı ilerlemesi karşısında bilgilerin her geçen gün yenilendiÄŸini ve bunun karşısında bu geliÅŸim sürecine ayak uydurabilmek açısından daha çok çalışmak gerektiÄŸinden bahsetti.

Sakarya Genç Yeryüzü Doktorları TopluluÄŸu konferansa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Ramazan AKDEMÄ°R’in adına Balıkesir  Çamucu Hatıra Ormanına 3 adet fidan bağışlandığına dair belgeyi taktim etti.

Konferans sonunda yapılan kura çekiminde kazanan öÄŸrencilere Prof. Dr. AKDEMÄ°R tarafından hediyeler takdim edildi.